Skip to main content
Sretni dobitnik

OVO JE SREĆNI DOBITNIK STANA NA NAGRADNOJ IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI"! Neverica, smeh, sreća i opet neverica...

Foto: RTS/Printscreen
U prvom izvlačenju drugog, jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu.

Srećne dobitnike iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa rekordne 8.331.534 pristigle koverte, izvukla je olimpijska šampionka u karateu Jovana Preković.

Najvredniju nagradu - trosoban stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije", dobio je Titomir Stojković iz Boleča, grad Beograd.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Goran Radojković iz Novog Sada, Dragica Petrović iz Zrenjanina, Andrea Vajda iz Horgoša, Momčilo Krstić iz Beograda i Milan Jovanović iz Novog Beograda.

VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI! U Vranje stiže veliki investitor, zagarantovan posao za mnogo ljudi

VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI! U Vranje stiže veliki investitor, zagarantovan posao za mnogo ljudi

STAVKA NA RAČUNU ZA STRUJU KOJA VAM IZBIJA PARE IZ NOVČANIKA! Plaćate je redovno, a ne koristite je! Da li je moguće umanjiti TROŠAK?

STAVKA NA RAČUNU ZA STRUJU KOJA VAM IZBIJA PARE IZ NOVČANIKA! Plaćate je redovno, a ne koristite je! Da li je moguće umanjiti TROŠAK?

DOBRO OTVORITE OČI KAD IDETE U PRODAVNICU! Ovo su cake kojim mogu da vas nasamare

DOBRO OTVORITE OČI KAD IDETE U PRODAVNICU! Ovo su cake kojim mogu da vas nasamare

Nekoliko minuta pre nego što je izvučena njegova koverta sa pažljivo prikupljanim računima koja će mu promeniti život, Titomir Stojković (72) iz Boleča je uključio televizor. Na Radio-televiziji Srbije olimpijska šampionka Srbije Jovana Preković "zaronila" je u more od 8.331.534 koverta. Pročitali su njegovo ime.

Još nekoliko trenutaka bilo je potrebno da provere da li je sve ispravno. I onda zvanično: Titomir Stojković dobio je trosoban stan u naselju "Zemunske kapije". Neverica, smeh, sreća i opet neverica.

- Uvek kad popunjavam kovertu, pitam se šta ja tražim tamo kad šaljem ove male koverte. Kažem ženi: "Ma što uopšte šaljem". Koja je verovatnoća da će od svih tih silnih velikih koverata izvući baš tu moju malu. I desilo se. Izvukli su baš tu moju - priča gospodin Stojković, vidno uzbuđen zbog velikog dobitka.

Da se upornost savesnih građana koji se na ovaj način bore protiv sive ekomomije itekako isplati, pokazano je večeras. Timski porodični rad, urodio je plodom.

- Od aprila smo redovno učestovao. Pomagala mi je ćerka, ona je sakupljala račune, a ja sam popunjavao koverte i slao. Poslao sam 13 ili 14 koverata. Prošle godine sam poslao 10. Baš sam se iznenado kada sam čuo svoje ime na televiziji - objašnjava Titomir.

Veselo je u domu Stojkovića večeras, a sutra, kad se malo slegnu utisci, biće organizovano slavlje. Da li će uskoro pakovati kofere, kaže, o tome još ne razmišlja. Rano je.

- U Boleču živim sa sinom u kući. Taman je dobro došla ova nagrada. Da li ćemo da se preselimo? Videćemo. Još je rano da razmišljamo o tome. Ono što je sigurno jeste da ćemo sutra slaviti, obavezno - priča Stojković.

Presrećna je i Titomirova ćerka Nataša Milošević.

- Još ne verujem šta se dogodilo - kaže kroz smeh.

Inače, Titomir je priznao da fiskalne računa najviše uzimaju supruga i sin.

- Ja manje, ali ih zato ja pakujem - otelo se na kraju presrećnom Titomiru.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd