Petak 23. feb 2024.
Meridian

SASTAVI PREDIZBORNI TIKET - Više od 300 najvećih kvota čeka vas u Meridianu

Foto: Promo
Više od 300 najboljih kvota za klađenje na rezultate izbora

Pet meseci deli nas od narednih izbora, što je odličan trenutak za pripremanje kladioničarskog specijala! 

Ko će drugi to uraditi na pravi način nego Meridian čiji se bukmejkeri već 17 godina tradicionalno i jedini u Srbiji bave procenjivanjima verovatnoće ishoda izbora. A da se radi o profesionalnom timu govore rezultati proteklih izbora iz juna 2020. godine, koji su pokazali minimalno odstupanje od 0.79% od konačnog rezultata.

POKLANJAMO TI 500 RSD ZA PREDIZBORNI TIKET

To je sasvim dovoljan razlog da i ove godine prelistate ponudu, koja je zaista šarenolika. 

U ovoj kladionici moguće je kladiti se na imena novog premijera i ministara, ukupnu i izlaznost po opštinama, na rezulate izbora za Skupštinu Grada Beograda, koje će stranke preći cenzus, a spremni su i dueli gradova kada je reč o procentu izlaznosti, odnosno stranaka shodno procentu osvojenih glasova.

Svake parlamentarne i izbore za predsednike opština i gradonačelnike, prate medijske spekulacije u vezi sa imenima budućih ministara. Spisak potencijalnih šefova resora je impresivan – preko 40 imena na javnoj sceni, a u ponudi je preko 30 potencijalnih debitanata u ministarskoj fotelji.

POKLANJAMO TI 500 RSD ZA PREDIZBORNI TIKET

Pored standardne postave političara, Meridianovom specijalu se pridružuju i brojne poznate ličnosti sa estrade! U prvom redu, moći ćete da se kladite na veoma popularne estradne ličnosti Kiju Kockar, Milicu Todorović, Teodoru Džehverović, ali i Editu Aradinović.

Ljubitelji našeg melosa moći će da se klade i na Draganu Mirković, a našlo se mesto i za uvek popularnog Sašu Matića

Super ponuda i za nešto mlađe igrače – u specijalu Meridiana našlo se i ime Bogdana Ilića, poznatijeg kao – Baka Prase.

Tako će njegovi fanovi, naravno, samo oni punoletni, moći da se klade na svog omiljenog jutjubera.

POKLANJAMO TI 500 RSD ZA PREDIZBORNI TIKET

Iz glumačke ekipe izdvaja se jak dvojac Dragan Bjelogrlić - Miloš Biković, saradnici u mnogim ekranizovanim ostvarenjima. 

Iako često kao kritičar estrade, u ovom delu specijala se našao i popularni voditelj Ivan Ivanović, na kojeg se igrači već mogu kladiti. 

Meridian je spremio više od 300 najboljih kvota za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, a zainteresovani igrači mogu PREDIZBORNI TIKET odigrati novcem koji kuća časti – samom registracijom dobijaju 500 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd