Skip to main content
Anastasija

SRBIJA NA NOGAMA, NESTALA ANASTASIJA (16): Sinoć joj se gubi svaki trag, hitno se oglasio njen stric!

Foto: Privatna arhiva
Devojčica Anastasija Rajšić (16) iz Laćarka nestala je sinoć u tom mestu.

Anastasija Rajsić (16) iz Laćarka nestala je sinoć u tom mestu. Poslednji put je viđena u 21 čas, a na sebi je imala kratak svetlo plavi šorc od teksasa i crnu kratku majicu na bretele. Međutim, prema rečima njenog strica, ona je najverovatnije pobegla od kuće sa svojim, šest godina starijim, dečkom.

MUP UPUTIO NOVI APEL GRAĐANIMA! Ko ne ispoštuje OVO, čeka ga kazna od 50.000 dinara

MUP UPUTIO NOVI APEL GRAĐANIMA! Ko ne ispoštuje OVO, čeka ga kazna od 50.000 dinara

NOVI PAPRENI CENOVNIK ZA VOZAČE: Ako ne vežete pojas napred i pozadi platićete DEBELO - evo gde su postavljene kamere

NOVI PAPRENI CENOVNIK ZA VOZAČE: Ako ne vežete pojas napred i pozadi platićete DEBELO - evo gde su postavljene kamere

Jutros je u policijsku stanicu u Sremskoj Mitrovici stigla prijava da se Anastasija Rajsić iz obližnjeg sela Laćarak, sinoć nije vratila kući i da porodica sumnja da je pobegla.

- Ne stajemo od jutros, zovemo, tražimo je gde god nam padne na pamet. Ipak, sumnjamo da je pobegla sa svojim dečkom koji je oko 5-6 godina stariji od nje - rekao je stric nestale Anastasije, inače pripadnik MUP.

Prema njegovim rečima, Anastasija je verovatno čekala priliku da nikog ne bude u kući i da onda zajedno sa svojim dečkom uzme neophodne stvari za beg.

- Iz kuće je sinoć pokupila sva dokumenta, pasoš i novac. Plašim se da nisu prešli granicu, jer je on stvarno problematičan momak i porodica se uporno protivila toj vezi - rekao je.

Dečko ima dosije

- Ne znam kako ga naša policija nije gonila. Znam tog dečka godinama, ja sam ga jednom lično hapsio. Živeo je u Laćarku ali je bukvalno proteran odatle zbog svog ponašanja. Znate, iskreno verujem da je dobro i dalje, ali stvarno se plašim šta taj divljak može da joj uradi, ipak je ona i dalje samo dete - navodi on.

Podsetimo, Anastasija je poslednji put viđena sinoć oko 21 sat. Na sebi je imala kratak svetlo plavi šorc od teksasa i crnu kratku majicu na bretele. Nosila je i crni ranac na cvetove. Visoka je 161 cm i teška 57 kg.

Mole se svi koji nešto znaju da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona 064/8923857 .

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd