Subota 24. feb 2024.
Meridian

SREĆNIK IZ KRAGUJEVCA: Evo kako je Darko za nekoliko minuta uspeo da osvoji POLA MILIONA!

Foto: Shutterstock
Nećete verovati koliko je jednostavno!

Da li volite da igrate online slotove? Da li ste ikada uspeli da osvojite džekpot igrajući omiljene slot igre? Darko M. Iz Kragujevca je upravo, igrajući jednu od omiljenih igara, uspeo da skine veliki džekpot i uz pomoć magičnih besplatnih spinova dođe do cifre od 579.900 DINARA

Talična igra koja je Darku donela veliki dobitk nosi naziv Wolf Gold i možete je odmah isprobati OVDE! 

Ali, pre toga – obavezno preuzmite 1.500 DINARA i 100 besplatnih spinova na OVOM linku.

U nastavku vam donosimo priču o ovom fantastičnom dobitku i srećnom dobitniku. 

Novčane nagrade za najbolje: NE PROPUSTI PRILIKU DA OSVOJIŠ 50.000 DINARA!

Novčane nagrade za najbolje: NE PROPUSTI PRILIKU DA OSVOJIŠ 50.000 DINARA!

Koliko dugo igraš slotove?

Ne igram dugo... Nalog na Meridianu sam napravio pre možda godinu i po dana.

Koje igre preferiraš?

Najviše se odlučujem za igre sa džekpotom. Oduvek sam želeo da skinem veliki džekpot i napokon mi je to uspelo. Ali, naravno, nisu to jedine igre koje igram. Volim knjige, voćkice... Mada, iskreno, adrenalin mi najviše proradi kad igram rulet. 

Zbog čega si odabrao baš Wolf Gold?

Igrao sam tu igru već par puta i oduvek mi je bila zanimljiva. Osim džekpota, koji mi je najviše privukao pažnju, tu su još neke stvari koje su me privukle. Recimo, kad otvorite besplatne spinove, pojavljuju se džinovski simboli. A ako se džoker pojavi kao džinovski simbol, možete da osvojite ogromnu lovu. 

Kako si uspeo da dođeš do ove sume?

Na startu sam postavio nešto jači ulog. Taktika je da igram na sve ili ništa, jer sam uvek želeo da skinem neki veliki skalp. Postavio sam ulog na 300 RSD po spinu i ubrzo sam uspeo da otvorim besplatne spinove. U jednom od spinova džoker se pojavio kao džinovski simbol. Samo iz tog spina uspeo sam da osvojim blizu 85.000 RSD. 

To mi je dalo vetar u leđa pa sam pojačao ulog na 500 RSD po spinu. Dva puta sam uspevao da otvorim Respin Bonus igru, ali slot se nije otvorio. I, kao što se kaže, usledila je treća sreća. Opet sam otvorio Respin Bonus igru i uspeo svih 15 simbola na kolonama da ispunim simbolom meseca, i to mi je donelo džekpot vredan pola miliona. 

Na kraju sam skinuo 579.900 RSD sa naloga. Znao sam da ću doći do džekpota kad-tad, ali ovo je bilo brže nego što sam očekivao. 

Imaš li ideju šta sa osvojenim novcem? 

S obzirom da studiram, deo novca će sigurno otići na obaveze vezane za fakultet. A drugi deo je već isplaniran. Skoro sam položio vozački ispit, pa mislim da ću pazariti neki solidan auto. 

Meridian online kazino svedočio je još jednoj čarobnoj priči. Ako još uvek niste kreirali nalog na Meridianu, pravo je vreme da to učinite. Osim bonusa dobrodošlice u vidu besplatnih spinova, čeka vas veliki broj sjajnih promocija.
 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd