TAJNA LEŽI U MAJSTORU, SASTAVU I SKLAPANJU KORA: Prosto da ti krene pena na usta - najbolji burek prave Nišlije!
03.09.2021.
08:41
Radnica pekare u Nišu Jelena Ivanović je kazala da je burek iz pekare gde ona radi najbolji u gradu
Retko ko je došao u Niš, a da nije probao burek koji se pravi u ovom gradu, originalnog je ukusa što su potvrdili mnogi domaći i strani turisti.
NE UČITE DECU DA VOZE KOLA, ZA TO POSTOJE AUTO-ŠKOLE: Stručnjaci objašnjavaju zašto je bolje doći na obuku bez predznanja
NE UČITE DECU DA VOZE KOLA, ZA TO POSTOJE AUTO-ŠKOLE: Stručnjaci objašnjavaju zašto je bolje doći na obuku bez predznanja
Slavimo Svetog apostola Tadeja: Na današnji praznik uradite ove dve stvari i sačuvajte porodicu od bolesti
Slavimo Svetog apostola Tadeja: Na današnji praznik uradite ove dve stvari i sačuvajte porodicu od bolesti
GUŽVE POLAKO SKIDAJU NOGU SA GASA: Zadržavanja jedino ima na prelazu Batrovci, poznato koliko se čeka
GUŽVE POLAKO SKIDAJU NOGU SA GASA: Zadržavanja jedino ima na prelazu Batrovci, poznato koliko se čeka
Radnica pekare u Nišu Jelena Ivanović je kazala da je burek iz pekare gde ona radi najbolji u gradu.
Tajna je u majstoru, sastavu, sklapanju kora, priča Ivanović.
Kaže da je za burek potrebno brašno, so, voda, ulje, te da za fil koriste meso, sir, spanać, piletinu.
Ukazuje da prave Nišlije burek jedu rukama, a kupuju osminu, ćetvrtinu zavisi da li je vreo ili malo prohlađen.
Najtraženiji burek je sa sirom i mesom, ističe ona i dodaje da se manje kupije sa spanaćem i piletinom.