Skip to main content
Ana i Brajan Volš

ANA VOLŠ PLANIRALA SELIDBU?! Prijatelj oktrio potresne detalje o životu ubijene Beograđanke: "Sve je bilo spremno..."

Foto: Instagram Printscreen/anawalshe/Printscreen/WCVB Channel 5 Boston
Abdula ne može da veruje da su se razgovori sa Anom Volš pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

Prijatelj Ane Volš, Abdula Amatari, otkrio je da je Srpkinja planirala novi početak. On je na društvenim mrežama okačio zajedničku fotografiju uz opis da ja Ana pre godinu dana planirala sa decom da se preseli u Vašington. Podsetimo, majka troje dece nestala je 1. januara iz kuće u Kohasetu, a za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš.

JEDNA STVAR JE KLJUČNA U SLUČAJU ANE VOLŠ! Oglasio se stručnjak o dokazima iz istrage o nestaloj Srpkinji

JEDNA STVAR JE KLJUČNA U SLUČAJU ANE VOLŠ! Oglasio se stručnjak o dokazima iz istrage o nestaloj Srpkinji

ŠTA ČEKA BRAJANA VOLŠA NA NOVOM ROČIŠTU? Ove stvari su i dalje POD ZNAKOM pitanja u slučaju ubijene Srpkinje

ŠTA ČEKA BRAJANA VOLŠA NA NOVOM ROČIŠTU? Ove stvari su i dalje POD ZNAKOM pitanja u slučaju ubijene Srpkinje

BRAJAN PAPUČAMA PRIGUŠIO ANINE KRIKE?! Šok tvrdnje o slučaju ubijene Beograđanke: Deca su slušala vrisak majke?!

BRAJAN PAPUČAMA PRIGUŠIO ANINE KRIKE?! Šok tvrdnje o slučaju ubijene Beograđanke: Deca su slušala vrisak majke?!

- Pre godinu dana bilo je puno nade za nove početke, a posebno u tom trenutku. Ana i ja smo završili sređivanje njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji jer će njena i moja porodica konačno odrastati zajedno - napisao je Abdula.

Dodao je da je u kući sve bilo spremno, svaki komad nameštaja, kreveti za decu, jastuci i porodični portreti.

Jedini što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti iz Bostona u glavni grad.

- Razgovarali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u devojačkim večerima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci - napisao je Abdula.

Ana Volš
Foto: Instagram/Printscreen/anawalshe

Godinu dana kasnije, Abdula ne može da veruje da su se ti razgovori i trenuci pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

- Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svetlije sa tvojom svetlošću koja sija na njemu. Videćemo se kada dođe vreme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek! Uvek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade - napisao je na kraju objave Anin prijatelj.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Počelo je kao nestanak, a ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Lepoj Beograđanki Ani Volš trag se izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Ane je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

Tužilaštvo je na jednom od ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Brajan na internetu tražio "najbolji način da se telo raskomada i uništi"

Na mnogima od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a pored toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana, na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "kolji je najbolji način da se telo raskomada i uništi”, “kako očistiti krv sa drvenog poda”, “možete li biti optuženi za ubistvo bez tela”..

Sve vesti o Ani Volš možete pročitati OVDE

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd