Skip to main content
Damir Ibrahimović i Velja Nevolja

BELIVUKOV BRAT LAGAO O UBISTVU? Neočekivani obrt u istrazi - svedok izneo nove dokaze

Foto: Youtube/Printscreen/Insajder Video/Facebook
Pred Višim sudom u Beogradu juče je održano suđenje Damiru Ibrahimoviću (20), okriljenom da je u noći između 14. i 15. januara ove godine ubio prijatelja Ivana Trifunovića (22).

Saslušan je svedok J. Ž, zajednički drugar ubijenog Ivana i okrivljenog Ibrahimovića, koji je kobne večeri bio na žurki povodom dočeka Srpske nove godine, koja je prethodila ubistvu.

On je ostao pri iskazu koji je početkom godine dao u tužilaštvu, a u kom je rekao da je došao na žurku nešto pre ponoći i da je istu napustio u 2.20, a da su tamo ostali i Ibrahimović, ubijeni Trifunović i D. Č, za koju je okrivljeni u svojoj odbrani naveo da je osoba koja je sa njim napustila stan oko ponoći i sa kojom je proveo naredni period.

"TOLIKO JE OTEKAO DA SMO ZA SAHRANU MORALI DA MU KUPIMO VEĆU GARDEROBU I CIPELE" Sestra ubijenog Ivana otkrila MOTIV zločina

"TOLIKO JE OTEKAO DA SMO ZA SAHRANU MORALI DA MU KUPIMO VEĆU GARDEROBU I CIPELE" Sestra ubijenog Ivana otkrila MOTIV zločina

"SKAKAVCEM" 11 PUTA IZBO POLICIJSKOG INSPEKTORA! Stanković šokirao sudije svojom izjavom

"SKAKAVCEM" 11 PUTA IZBO POLICIJSKOG INSPEKTORA! Stanković šokirao sudije svojom izjavom

FILMSKA POTERA U NOVOM SADU: Pijani vozač pokosio troje pešaka, pa pokušao da pobegne policiji

FILMSKA POTERA U NOVOM SADU: Pijani vozač pokosio troje pešaka, pa pokušao da pobegne policiji

Na pitanje Slavke Babić, advokata porodice Trifunović, svedok je odgovorio da niko nije napuštao stan u kome je bila žurka, pre momenta kada je on krenuo kući u 2.20, što je kontradiktorno odbrani okrivljenog, koji je rekao da je nakon ponoći stan napustio sa ubijenim mladićem i sa D. Č.

- Iskaz svedoka je kontradiktoran sa odbranom okrivljenog, posebno u delu u kom se govori o tome sa kim je i kada je napustio žurku. Gde je svedok ponovio i danas kao i u tužilaštvu da niko nije pre 2.20 otišao sa žurke i da je on bio prvi koji je napustio, a sa druge strane je okrivljeni izneo da je on oko ponoći otišao iz stana sa D. Č. - izjavila je po završenom ročištu advokat Slavka Babić.

Nijaz i Jelica Ibrahimović, roditelji okrivljenog, iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne svedoče, jer je njihov sin, odnosno osoba sa kojom su u krvnom srodstvu, okeivljeni.

Naredno suđenje zakazano je za 22. decembra, kada će biti saslušani svedoci sa žurke koja je prethodila ubistvu.

Otac ga pronašao krvavog na pločniku ispred zgrade

Podsetimo, Ivan Trifunović je ubijen u noći između 14. i 15. januara, nakon što je sa društvom u jednom stanu proslavio Srpsku novu godinu. Ivana je na pločniku ispred zgrade krvavog zatekao otac, dok se pored njega nalazio optuženi Ibrahimović, njegov najbolji drug iz detinjstva, koji ga je hrabrio da izdrži.

Njih dvojica su zajedno odvezla ranjenog Ivana u Urgentni centar, gde je mladić ubrzo izdahnuo.

Prisutni na žurki te večeri su tvrdili da je tokom noći među Ibrahimovićem i Trifunovićem sve bilo u redu, kao i da je čitavo veče proteklo bez incidenata, u dobrom raspoloženju.

Oružje kojim je Trifunoviću nanet smronosni ubod nije pronađeno.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
8 Beograd