Utorak 19. mar 2024.
Marko Milićev

"On će da slavi u kafani, dok ja idem sinu na GROB" Otac Luke Jovanovića za Milićeva ima samo JEDNO PITANJE

Foto: MUP Srbije
Marko Milićev (38) vozač "kantrimena" koji je u julu 2014. na Brankovom mostu u Beogradu usmrtio Luku Jovanovića (21), pušten je juče , iz požarevačkog zatvora Zabela u kom je odslužio kaznu od četiri i po godine zatvora.

- Šta da kažem on je izašao , a ja danas idem sinu na Zadušnice. On će sada da slavi po kafanama, a mi ćemo da obilazimo Lukin grob - rekao je otac tragično nastradalog mladića Bojan Jovanović.

OSUĐEN OTMIČAR DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Čeka ga DUGA ROBIJA!

OSUĐEN OTMIČAR DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Čeka ga DUGA ROBIJA!

- Neutešni otac kaže i da još sabira utiske i da iako je od prvog dana znao datum kada će čovek koji mu je pregazio sina na mostu izaći na slobodu, još uvek nema nikakav osećaj prema tome što Milićev sada može normalno da nastavi svoj život.

- Jedino dobro je što nije pušten ranije. Inače nikakav osećaj nemam, rano je još. On je tek izašao, a još sabiram utiske. Nisam znao ni da je postao otac, eto , sad ima i dete - dodaje otac Luke Jovanovića.

Na pitanje da li bi voleo da se sretene sa Milićevim posle svega i da razgovaraju u četiri oka, Bojan kaže da taj susret ništa ne bi promenio.

- I da se vidim i da se ne vidim , to ništa ne menja. Plašim se da ništa novo neću saznati, a mene interesuje istina, da li je zaista on vozio i čiji je bio automobil. Ako je kriv, odležao je kaznu, sve ostalo njemu na dušu. Boli nas što se slučaj zove "kantrimen", a nastardao je moj sin, mladić koji je imao svoje ime - Luka Jovanović, koji je bio brat, sin i prijatelj - dodaje u emotivnoj ispovesti otac nastradalog mladića.

kantrimen
Foto: Youtube Printscreen

Lukina maćeha Sanja Jovanović izgubila je nadu da će se prava istina ikada saznati. Ona dodaje i da izlazak Milićeva iz zatvora samo otvara stare rane.

Svaka naša izjava vezana za Milićeva i slučaj otvara stare rane, a ostaje automobil kao tajna koju nikada nećemo saznati. Naša bol ostaje dok smo živi. Sumnjamo da će nešto novo doneti njegov izlazak - kaže Sanja.

"POLIO JE BENZINOM KUĆU I SEBE" : Ispovest KOMŠIJA posle tragedije u BELOM POTOKU (VIDEO)

"POLIO JE BENZINOM KUĆU I SEBE" : Ispovest KOMŠIJA posle tragedije u BELOM POTOKU (VIDEO)

Majka Marka Milićeva rekla je njen sin više ne živi na istoj adresi.

-Svega mi je preko glave , a Lukine roditelje, oca i maćehu, zanimaju samo pare . Moj sin je odlučio da se reši i Srbije i svega - zaključila je majka Marka Milićeva.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd