Skip to main content
pesnicom napad na ženu

Dramatična scena u Novom Sadu: PIjan davio majku ćebetom, reagovala policija

Foto: Profimedia/ilustracija
To im nije bio prvi put da prave incidente

Vladimir M. (30) iz Novog Sada  uhapšen je zbog sumnje da  je pokušao da zadavi svoju majku Dragicu H. (49) u porodičnom stanu u novosadskom naselju Telep. Kako se nezvanično saznaje, oboje su bili pod dejstvom alkohola i to im nije bio prvi put da prave incidente.

Bizaran incident se dogodio kad je Vladimir M. posle svađe ćebetom pokušao da zadavi svoju majku.

plač, žena, starica
Foto: Profimedia/ilustracija

- Vladimir je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sve se dogodilo u subotu veče, kada su se majka i sin žestoko posvađali. Počelo je sitnim čarkama, da bi preraslo u svađu punu uvreda i pretnji. U jednom trenutku mladić je izgubio kontrolu, uzeo ćebe, bacio ga preko njene glave i počeo da je davi. Žene je zapomagala i otimala se i Vladimir, srećom, nije uspeo u svojoj nameri. Zahvaljujući komšijama, policija je došla na lice mesta i uhapsila nasilnika -  rekao je izvor blizak istrazi.

Nemanja sa Miljakovca brutalan zločin najavio 20 dana ranije: Jedna stvar nagovestila je šta će se desiti

Policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Prema rečima izvora, on i njegova majka su odranije poznati kao problematična porodica, a policija im je često dolazila zbog incidenata koje su pravili.

- U jednom trenutku Vladimir joj je obmotao ćebe oko glave i počeo da je guši. Ona je vrištala i dozivala pomoć, a sve su to čule komšije koje su pozvale policiju. Kasnije, kad je došla hitna pomoć, odbila je da je pregledaju. Vladimir je dao izjavu, ali nije poznato šta je navio kao razlog napada na majku - kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
11 Beograd