Skip to main content
žena plače

Emilija kod Aleksinca videla jezivu scenu: Dečak (13) izvadio psa iz gepeka i onda uradio nešto STRAŠNO

Foto: Profimedia/ilustracija
Prolaznici su bili užasnuti

Dečak (13) iz aleksinačkog sela Prćilovica vezao je svog psa za očev auto, a zatim ga vozio ulicama Žitkovca naočigled užasnutih prolaznika.

Jeziva scena u Požarevcu: Skočio sa drugog sprata bolnice, pao direktno na glavu

Tragedija na Adi: Utopila se starija žena, još uvek se ne zna šta je uzrok

Devojka, očevidac stravičnog mučenja životinje je prijavila događaj policiji, ali s obzirom na to da maloletnik ima manje od četrnaest godina, izbegao je bilo kakvu odgovornost za ono što je uradio.

japanska akita
Foto: Profimedia

Kako se prenosi, Emilija Jevtić, očevidac zlostavljanja psa kaže da je bila zgrožena prizorom kojem je bila svedok.

- To se desilo 28. oktobra oko 17 sati u vreme kada sam se vraćala iz posete drugarici. U ulici Dragoljuba Avramovića primetila sam beli "opel", a pažnju mi je privuklo to što je sa mesta vozača izašao dečak. Otvorio je prtljažnik auta i izvadio psa, vezao mu je konopac oko vrata a drugi kraj je privezao za auto.

Devojka plače
Foto: Profimedia/ilustracija

- Pitala sam ga zašto to radi, a on mi je odgovorio da je to njegov pas i da se ne mešam. Zapretila sam mu da ću ga slikati na šta je on kazao da ga za to nije nimalo briga. Seo je u auto i krenuo ka Goričkoj ulici vukući po asfaltu jadnu životinju koja je cvilela – opisuje neljudsko mučenje psa Emilija.

Devojka je slike poslala svojoj majci Mileni Pantović koja je vlasnik prihvatilišta za napuštene životinje, a zatim zlostavljanje prijavila policiji.

- Apelujem na nadležne da psa oduzmu dečaku jer se ne može govoriti o vlasničkoj životinji s obzirom na to da nije čipovana. Ne znam šta se sa jadnom životinjom dalje desilo, jer sam u policiji čula da je živa ali sam od nekih dečaka koji poznaju mališana koji je mučio, saznala da je preminula od povreda - rekla je Milena.

Policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Više javno tužilaštvo Centar za socijalni rad.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
23 Beograd