Skip to main content
kosta kecmanovic

EVO ŠTA JE REKAO KOSTIN OTAC NA SASLUŠANJU! Iznosio tri sata odbranu, negirao krivicu

Foto: Srbija Danas/Društvene mreže
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Vladimir K. (47) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti iz člana 288. stav 2, u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Sumnja se da je Vladimir K. u prethodnom periodu obučavao svog 13-godišenjeg sina K.K. da rukuje vatrenim oružjem i municijom, tako što ga je vodio u streljački klub kako bi uvežbavao gađanje meta iz vatrenog oružja, uprkos činjenici da dete ima 13 godina i da takva aktivnost i obuka očigledno ne odgovaraju njegovoj životnoj dobi.

ŠOKANTNO PONAŠANJE RODITELJA UBICE SA VRAČARA! "Vratite nam dete da živimo normalno, ništa nije radio?!"

ŠOKANTNO PONAŠANJE RODITELJA UBICE SA VRAČARA! "Vratite nam dete da živimo normalno, ništa nije radio?!"

JEZIVO! Vučić otkrio šta znači NATPIS NA MAJICI ubice iz Mladenovca: "Đubre jedno"

JEZIVO! Vučić otkrio šta znači NATPIS NA MAJICI ubice iz Mladenovca: "Đubre jedno"

UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIO MOTIV KRVAVOG PIRA! Evo zašto je monstruozno pobio ljude

UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIO MOTIV KRVAVOG PIRA! Evo zašto je monstruozno pobio ljude

Takođe, Vladimir K. je, kako se sumnja, postupio suprotno odredbi čalana 32 stav 1 Zakona o oružnju i municiji i suprotno članu 2 stav 1 Pravilnika o prostorno tehničkim uslovima za bezbedno smeštanje oružja i municije, jer nije obezbedio uslove za bezbedan smeštaj i čuvanje oružja i municije tako da ono ne može doći u posed neovlašćenih lica, odnosno da bude zaključano i posebno odvojeno u sefovima, kasama ili sličnim ormarima koji se ne mogu lako otvoriti. S

umnja se da je usled ovakvog njegovog postupanja 3. maja 2023. godine njegov sin K.K uspeo da dodje u posed pištolja marke CZ Shadow, kalibra 9x19mm i pištolja marke Ruger MK kalibra 22 mm LR, za koje osumnjičeni Vladimir K. poseduje dozvole nadležnog organa, a koje se nalazilo u nepravilno obezbedjenom metalnom sefu u ormaru koji se nalazi u predsoblju stana.

Dete je oružje i municiju ponelo sa sobom u OŠ Vladimir Ribnikar u Beogradu, koju inače pohadja, gde je ispalio veliki broj hitaca i lišio života radnika obezbedjanja i osmoro učenika, a teško ranio šestoro učenika i nastavnicu škole.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela i detaljno je izneo odbranu. Tužilaštvo će predložiti sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Podsećamo da K.K. nije krivično odgovoran prema važećim propisima, jer nema navršenih 14 godina života.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd