Skip to main content
Darko Lazić

Baka verenice Darka Lazića OTKRIVA kada pevač staje na SVOJE NOGE: Saopštila i KO MU DOLAZI noću u posetu!

Pevač Darko Lazić je posle saobraćajne nesreće i dalje na intenzivnoj nezi u KBC-u Zemun.

Kako se saznaje, on svakim danom ima sve više snage i fizioterapeuti ga spremaju za prve samostalne korake koje bi trebalo da načini već za nekoliko dana.

ZBOG DARKA LAZIĆA JEDNA MEDICINSKA SESTRA DOBILA OTKAZ!? Porodica preduzela VRLO BITAN KORAK

Pored masaža, lekari su Darku uveli i različite stimulacije za donje ekstremitete.

Baka Darkove verenice Marine, Živka Gagić, kaže da su svi uz pevača.

Darko Lazić
Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

- Oporavak je dug i težak, a Darko je sve jači. Ovih dana stalno ima masaže koje pomažu cirkulaciju u ekstremitetima, ali i u komitetnom telu, kako bi počeo da hoda uskoro. Svaka operacija kuka je velika stvar, a ne njemu koji uz to ima i druge probleme - kaže ljubazno Živka, koja ističe da joj je drago što se njena unuka zabavlja sa Darkom jer ga poznaje još pre njihove romanse.

SA SLAVLJA PRAVO U SMRT! Jovan (18) zaspao za volanom? Vraćao se sa ROĐENDANA, a onda se "mercedesom" ZAKUCAO U DRVO!

-Mi Darka volimo kao svoje dete još i pre nego što je počeo da se zabavlja sa Marinom. Moj mlađi sin Bane je njegov drug odavno, a Darkov brat Dragan je učio zanat od mog sina, Marininog oca, Slobodana. Tako da nas veže prijateljstvo i verujemo Darku mnogo više nego onome što drugi pričaju o njemu. Marina ide uveče sa Darkovim roditeljima u bolnicu kod njega, u vreme kad je mnogo manja cirkulacija ljudi u bolnici. Ostaje kod njega oko sat vremena, a rekla mi je da govori normlano i da je pita o svemu što ga interesuje - laže Živka.

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
24 Beograd