Četvrtak 22. feb 2024.
Goran Džonić

(FOTO) POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA GORAN DŽONIĆ! Okrivljeni za ubistvo porodice Đokić doveden u sud! ONI danas svedoče protiv njega

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Goran Džonić, okrivljeni za trostruko brutalno ubistvo čitave porodice Đokić iz Aleksinca - oca Gorana, majke Gordane i ćerke Lidije, inače rođak likvidiranih, doveden je danas u Viši sud u Nišu.

Pognute glave, u tamnoj trenerci i patkama, s hirurškom maskom na licu, Džonić je doveden u zgradu niškog suda gde će protiv njega danas svedočiti svedoci policajci koje će ispitati tužilaštvo i odbrana.

Podsetimo, Džonić je u sudnici u nekoliko navrata šokirao javnost koja prati proces svojim neobičnim ponašanjem i "nesuvislim" pitanjima zbog kojih se razmišljalo je li posredi neka njegova taktika odbrane ili stvarna mogućnost da se ne seća pojedinih događaja iz prošlosti.

Goran Džonić
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

On je na samom početku procesa izjavio pred sudom da se ne smatra krivim , te potom menjao iskaze, pozivao se na gubitak pamćenja poput ispada sa braćom Jojke za koje je u jednom trenutku tvrdio da ih ne poznaje, a u drugom direktno optuživao za brutalnu likvidaciju rođaka Đokića.

Goran Džonić
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Kad je reč o samoj noći u kojoj se dogodilo trostruko ubistvo kojim je zbrisana cela porodica Đokić, on je tvrdio da je bio na pecanju?! Na mnoga pitanja odgovarao je rečima: "E, to i ja ne znam."

Više javno tužilaštvo za Gorana Džonića zatražilo je kaznu doživotne robije, a vođenje postupka povereno je iskusnom sudiji Višeg suda u Nišu Mirku Draškoviću.

Sve vesti o ubistvu porodice Đokić pročitajte OVDE.  

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd