Subota 02. dec 2023.
Par iz Žitišta

IZ PUŠKE PUCAO U TRUDNU SUPRUGU?! Ovo je monstrum iz sela kod Žitišta koji je pokušao da ubije MAJKU TROJE DECE

Foto: Facebook Printscreen
Nesrećna žena je zadobila teške telesne povrede.

Muškarac (26) iz sela Veliki Torak kod Žitišta uhapšen je jer iz puške pucao u suprugu. Kako kažu komšije, žena je pobegla zbog nasilja, ali je on otišao u kuću njene majke i pokušao da je ubije.

- Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao. Došao je kod njene majke u kuću i upucao je - kaže njihov komšija.

EPILOG KRVAVOG OBRAČUNA U ŽITIŠTU: Uhapšen muškarac koji je sinoć pucao u ženu

EPILOG KRVAVOG OBRAČUNA U ŽITIŠTU: Uhapšen muškarac koji je sinoć pucao u ženu

KRVAVA DRAMA U ŽITIŠTU: Pucao na majku troje dece iz lovačke puške!

KRVAVA DRAMA U ŽITIŠTU: Pucao na majku troje dece iz lovačke puške!

Prema rečima poznanika, on je bio "alkoholičar i probisvet".

- Sinoć sam čula policiju i Hitnu pomoć. Mirno je ovo selo, odmah sam se zabrinula šta se dogodilo. Čula sam od komšija da je on upucao subrugu. On je jedan alkoholičar i probisvet. Jedan običan lopov koji je ulazio u kuće u selu i krao sve što nađe. Tražio je zlato da to proda i da od toga živi. Neradnik - priča komšinica.

Kako dalje objašnjava, on je ranije tukao nesrećnu ženu zbog čega je ona odlučila da ga napusti i da ode sa decom da živi kod njene majke u kući.

- Tukao je kako je stigao. Još kad se napije. Celo telo joj je bilo u modricama kada je od njega pobegla - objašnjava komšinica.

- Juče sam od komšinica čula da je ona bila trudna kada ju je upucao. Imaju troje dece, najmanje ima samo šest meseci - reči su komšinija para iz sela u Žitištu.

Podsetimo, sinoć oko 18.20 sati u selu Torak kod Žitišta muškarac je svoju bivšu vanbračnu partnerku upucao u grudi puškom nakon čega je pobegao. Ona je sa teškim povredama prevezena u zrenjaninski Urgentni centar gde je odmah operisana.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd