Petak 23. feb 2024.
sd

ON JE POMOGAO UBICI DA POBEGNE, SPALIO KRVAV VEŠ I JOŠ MU POZAJMIO 200 EVRA?! Pojavili se SABLASNI detalji brutalnog ubistva u Tutinu

Foto: Foto: Facebook Printscreen, Shutterstock
Za glavnim osumnjičenim se još traga.

Nakon što je otkriveno da je mladić (27) iz Tutina za kojim se tragalo nekoliko dana, ubijen, iz dana u dan otkrivaju se jezivi detalji ovog brutalnog zločina za koji su osumnjičeni njegova ljubavnica (27), njen bivši suprug koji je u bekstvu i pomagači (18) i (40), koji su uhapšeni.

Savet urologa: Kako prevazići urinarne infekcije? Urinarna infekcija

Savet urologa: Kako prevazići urinarne infekcije?

"JA TO NISAM URADIO, HOĆU DA SE UBIJEM" Monstrum iz Aleksinca OSUĐEN na doživotnu robiju DIVLJAO U SUDNICI, stražari ga JEDVA SAVLADALIsd

"JA TO NISAM URADIO, HOĆU DA SE UBIJEM" Monstrum iz Aleksinca OSUĐEN na doživotnu robiju DIVLJAO U SUDNICI, stražari ga JEDVA SAVLADALI

NOVI DETALJI IZ CRVENKE: Otkriveno šta je SUPRUG uradio kada je NAŠAO TELO Policija, forenzika

NOVI DETALJI IZ CRVENKE: Otkriveno šta je SUPRUG uradio kada je NAŠAO TELO

Mladić (27) brutalno je ubijen 8. februara u kasnim večernjim satima u mestu Karajukića Bunari. Sumnja se da je žrtvu namamio odbegli muškarac i to sa telefona njegove bivše supruge, sa kojom je žrtva navodno bio u vezi. Nusret je krenuo na ugovoreni sastanak i tada ga je u sačekuši nekoliko muškaraca brutalno ubilo. Njegov telo potom je odvezeno "pasatom B6" koji je u vlasništvu bivšeg muža njegove devojke i bačeno u seoski bunar u selu Međugor, dok je njegov automobil "golf IV" osumnjičeni ubica odvezao kod jednog osumnjičenog u Novi Pazar. Sumnja se da je ubica uspeo da pređe granicu i da se nalazi u Nemačkoj.

- Policija i dalje intezivno traga za glavnim osumnjičenim koji se sumnjiči za teško ubistvo. Sumnja se da je uhapšeni pomagač primio odbeglog nakon zločina u svoju kuću u novopazarskom naselju Hadžet, gde mu je omogući da se okupa i spere krvave tragove. Pomogao mu je, navodno, da ukloni sve tragove zločina, a potom ga odvezao na autobusku stanicu gde je ovaj seo u autobus koji ide za Nemačku - navodi Sandžak danas, koji dalje navodi:

- Sumnja se da je pomagač, nakon što je ispratio osumnjičenog za ubistvo mladića, garderobu koju je on skinuo sa sebe, onako opranu osušio, a potom zapalio. Takođe, sumnja se da je pomagač dao osumnjičenom i 200 evra kada je krenuo za Nemačku.

Kako su potom preneli lokalni mediji, automobil kojim se žrtva dovezla na dogovoreni sastanak je završio u dvorištu pomagača, koji nije prijavio ni to sve dok otac odbeglog nije došao kod njega u posetu i nagovorio ga da zajedno prijave saobraćajnoj policiji taj automobil.

- Postoji određena sumnja i da je odbegli nakon ubistva uzeo "golf IV" koji je bio u vlasništvu žrtve i dovezao ga kod pomagača. Nakon što je auto neko vreme bio parkiran u dvorištu, saobraćajna policija je nakon prijave utvrdila o čijem vozilu se radi i tako je klupko počeo da se odmotova - navodi Sandžak danas:

- Kada je utvrđeno čije je vozilo, istražitelji su brzo otkrili o čemu se radi, a kasnije je otkriven monstruozni zločin. Takođe, utvrđeno je da je uhapšena žena te kobne večeri bila u društvu bivšeg partnera gde su u jednom restoranu u Novom Pazaru razgovarali o njenom odnosu i vezi sa žrtvom. Navodno, tada je sa njima bio još jedan mladić.

Lokalni mediji, objavili su i prepisku između žene i njenog bivšeg partnera iz koje se može videti da osumnjičeni  koji je u bekstvu planira zločin njenog sadašnjeg partnera.

- Ona je bila u svakodnevnom kontaktu sa bivšim mužem, dok je s druge strane u isto vreme bila u vezi sa žrtvom - navode oni.

(Srbija Danas/Sandžak danas)

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd