Skip to main content
zgrada

Milija je izašao iz sobe na Miljakovcu i upitao Nikolu ZAŠTO I KAKO JE UŠAO, a onda je NASTAO PAKAO (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Brutalno ubistvo u Beogradu zaprepastilo sve stanovnike zgrade

Nemanja Carević (35), osumnjičen da je u subotu, dva sata nakon ponoći, u beogradskom naselju Miljakovac, provalio u stan svoje bivše supruge Marijane T. (23) i, kako se pretpostavlja, palicom usmrtio njenog tadašnjeg dečka Miliju Medića (32), predao se sinoć policiji.

Carević je, kako se saznaje juče oko 19.30 sati došao u prostorije Gradskog SUP-a u Beogradu o policajcima rekao: "Ja sam taj kojeg tražite!".

Inače, kako se saznaje, a prema izjavi nesrećne žene datoj policiji njen bivši suprug je iznenada banuo u gluvo doba noći kod nje u stan, gde je živela sa dečkom.

- Vrata su se iznenada otvorila i ugledala sam Nemanju. Bio je sav izobličen. Gledao je po stanu kao da nekoga traži. U tom trenutku iz sobe je izašao Milija i upitao ga "zašto i kako je ušao" i tada je nastao pakao – prepričavala je Marijana kroz suze inspektorima.

Prema njenim rečima, usledila je tuča u kojoj je Nemanja palicom počeo da udara Miliju.

Još jedno ubistvo u Beogradu: Muškarac usmrtio sadašnjeg partnera bivše žene

- Udarao ga je gde je stigao, po glavi telu, i nije se zaustavio sve dok se Milija nije stropoštao na pod. Zatim se okrenuo prema meni i rekao mi je da će mi ubiti ćerkicu i rođake, ukoliko policiji kažem da je on taj koji je upao u stan i ubio Miliju. Gledao me je još nekoliko minuta čudno kao da razmišlja šta da radi, a zatim se okrenuo i otrčao – opisala je Marijana ubistvo svog dečka.

Ona je zatim obavestila Hitnu pomoć i policiju, koja je poslala patrolu u kuću njenih rođaka kod kojih je išla njena ćerkica da bi ih zaštitili.

Osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu se predao policiji!

Marijana T. i Nemanja Carević bili su oko tri godine u braku, koji je 2016. godine kako se nezvanično saznaje, okončan zbog ljubomore. Nakon razlaza Nemanja je nastavio da uznemirava Marijanu, a ona ga je više puta prijavljivala policiji. Zbog toga je sud pre oko 20 dana Nemanji zabranio da joj prilazi.

Komšije u zgradi bile su šokirane zbog ubistva. Jedna od Marijaninih komšinica je rekla da je čula svađu i prepirku, ali da tome nije pridavala preveliku pažnju jer je na takve stvari navikla.

- Tokom noći sam čula da neko viče i da se svađaju, ali kako je takva situacija normalna za njih, nisam na to obraćala pažnju. Taj njen bivši je znao da dođe iznenada i onda bi nastao haos. Međutim, koliko se meni čini, ni sa ovim novim komšinici nisu baš cvetale ruže. I s njim je znala da se posvađa, ali i ubrzo da se izmiri, pa bi ih viđala zagrlene kako šetaju devojčicu - rekla je komšinica.

Drugi stanari imali su samo reči hvale za Marijanu, konstatujući da se ona vratila u stan nakon majčine smrti pre oko godinu i po.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd