Sreda 21. feb 2024.
Milan Lovrić

Jezive pretnje koje je Olga dobijala od bivšeg muža: Ovako je monstrum godinama najavljivao ubistvo

Foto: SD/ilustracija
Niko nije reagovao na pretnje koje je krvnik tri godine upućivao svojoj ženi

- Ja se u zatvor ne vraćam, ti hoćeš da naša deca ostanu bez roditelja, ubiću i tebe i sebe, a našu decu ću da pretvorim u siročiće - reči su kojima je Lovrić najavio svoj zločin.

Dečaci su videli da je otac majci kamenom razbio glavu, ali ne znaju da je ubio: Nadaju se samo jednom

Ovo je poslednja fotografija Olge koju je ubio muž: Slikao je njen sin (3) veče pre tragedije (FOTO)

Već tri godine unazad Milan Lovrić najavljivao je da će da ubije svoju bivšu ženu Olgu Lovrić, ali niko nije reagovao. Na kraju je to i uradio. Udario je kamenom u glavu, a on se bacio pod voz.

Njeni najbliži prijatelji ispričali su kroz kakav pakao je Olga prolazila godinama.

Milan Lovrić
Milan Lovrić
Foto: Milan Lovrić/ Printscreen/ Facebook

- Živela je bukvalno kao princeza na zrnu graška. Bila je okružena majkom i tetkama koje nemaju decu, bila je divna, negovana, vaspitana, sitne građe. On je iz potpuno drugačijeg sveta. Došao je sa ratišta iz Hrvatske. Bio je vredan i sposoban.

- Već posle nekoliko meseci, čovek koje zaprosio na balonu na romantičan način počeo je da je udara, davi, a nije štedeo ni decu- kažu njeni prijatelji.

Svirepo: Pre nego što je Olgu ubio bivši muž OVA JEZIVA rečenica odzvanjala je hodnicima

Njihova ljubav bila je, kako kažu, patološka, a pred prijateljima su delovali zaljubljeno.

- U meni kao da postoje dve ličnosti, rekao mi je Milan jednom prilikom. Niko od nas nije prisustvovao nijednoj njihovoj "drami". Tek kada je Milan završio dve godine u zatvoru, odahnula je.

- Osećala se sigurnije. Iz neke časti i poštovanja, nade… slala mu je hranu u zatvor. Živeli su odvojeno, ali je on koristio činjenicu da ona nema nijednog muškarca u porodici da je štiti- pričaju prijatelji.

Ovu tajnu bi odnela u grob: Ubistvo Beograđanke pred Centrom za socijalni rad ima jezivu pozadinu

Milan je dobio zabranu prilaska Olgi. Ona je snimala njegove pretnje, ali su je svi odbijali govoreći joj da ti snimci nisu verodostojni.

- Rekli su joj da to nije materijal za tužioca. Na smenu je dolazila kod svih nas, krila se od njega, već je bila iscrpljena i istrošena- kažu njeni najbliži i pitaju se ko će da odgovara za ovaj zločin. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd