Skip to main content

Monstrum iz čiste OBESTI upucao vlasničkog psa, sreća pa nije bilo prolaznika u blizini

Meštani skupljali novac za lečenje

Vlasnički pas upucan je prošlog vikenda u Ulici Prote Nenadovića u Obrenovcu nakon čega je i preminuo.

Vlasnik psa Rade Antonijević verovao je da će njegov i ljubimac svih u kraju u kom drži ugostiteljski objekat uspeti da se izbori sa povredama, ali su ipak bile fatalne.

- U subotu oko 5 ujutru zvao me je drug i rekao "Ruzmarin leži pored puta kod Vidanove kafane". Odmah sam otišao tamo i on je cvileo, ubacio sam ga u gepek i video da ne može da se osloni na zadnje noge - kaže Antonijević.

Psa je potom odvezao u veterinarsku ambulantu gde su ga snimili.

- Kada su ga snimili videli su da je upucan, metak je bio na dva dela pocepan, deo je prošao na drugu stranu i oni su odlučili da ga ne operišu jer nisu mogli da mu pomognu - kaže Antonijević.

Pas je tri dana bio na infuziji i primao je terapiju.

- Zatim mu je pozlilo i nije mogao više da jede. Onda sam pozvao veterinara i odneo ga kod njega u ordinaciju gde su ga uspavali - priča Antonijević kroz suze.

Ruzmarin nije bio pas lutalica. Pored Rada o njemu su brinuli i svi koji su dolazili u njegov objekat i dobar deo stanovnika iz ovog dela naselja Dudovi.

- Sve vreme je bio ovde i gosti su ga voleli. I kad je upucan mnogi su dali novac za njegovo lečenje. Došao je kod mene kao štene, pre sedam godina. Tada smo ga nahranili i on je ostao - priča tužni Rade.

Rade ne zna ko je pucao na njegovog psa:

- To je bolesna osoba, to ne može normalno da bude. Čim pucaš ti u njega, znači možeš i u mene i u svakoga, bilo koga ko naiđe noću kasno, iz mraka.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd