Monstruozno UBISTVO i SILOVANJE u centru Beograda: Srbija pamti ovaj zločin, jedan detalj i dalje LEDI KRV u žilama

12.11.2017. 08:14
Piše:
Srbija Danas
Jezivo

Serijskim ubicama se bave psiholozi i psihijatri kako bi odgonetnuli njihove glavne motive za ubistva koja su počinili, a jedan takav slučaj koji se dogodio u centru Beograda i danas ledi krv u žilama kada se spomene.

Serijski ubica iz Niša: Silovao, pa komadao svoje žrtve, a pre krvavog pira izgovarao je JEZIVE REČI

Jeziva ispovest mladića koji je našao mrtvog Luku (5): Ugledao sam telo, a OVAJ detalj me je PRESTRAVIO! (FOTO)

1948. godine u beogradskom nedovršenom paviljonu u Cvijićevoj ulici pronađen je leš Milene Petrović (30), a godinu dana kasnije na Zvezdari je pronađeno telo Jele Đukić (17). Obe žrtve je brutalno silovao, a potom zadavio. 

Policija/ilustracija / Izvor: Profimedia/ilustracija

Ubica je odneo sve njihove stvari, što je islednicima u prvim trenucima znatno otežavalo istragu, a jedino što je ostavio je primerak lista "Borba".

Stravična ispovest Jasmine koju je muž pretukao u porodilištu: Njene reči KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Svoje žrtve je sačekivao u večernjim satima. Zatim ih je pratio. U slabo osvetljenim ulicama, brzim, nečujnim koracima prikradao im se s leđa, obarao ih na zemlju, i posle žestokog otpora silovao ih.

Još uvek se prepričava stravičan prizor koji su zatekli kada su pronašli telo prve žrtve, a od detalja i dalje podilazi jeza.

Mitar je nastavio da napada žene, ali prvu prijavu beogradska policija dobila je tek 1950. godine kada ga je prijavila Marija Mitrović koju je Mitar silovao, ali nije uspeo da je ubije.

Detalji STRAVIČNOG ubistva u Vrnjačkoj Banji: Otac je vrištao dok ga je sin klao, a onda je usledio HOROR!

U narednih godinu dana još desetak žena je ispričalo istu priču, a avgusta 1951. godine Mitar je uhvaćen u zasedi na Železničkoj stanici.

U zatvoru je okončao život nakon svađe sa sobnim cimerima.

 

Piše:
Srbija Danas
12.11.2017. 08:14
Pogledajte više