Utorak 27. feb 2024.
policija

HAOS NA PUTEVIMA SRBIJE: Divlja vožnja, alkohol, i droga terorišu saobraćaj! Vozači pod dejstvom alkohola i kokaina privedeni sudiji!

Foto: Shutterstock
Rekorder brzine u Sremskoj Mitrovici kažnjen sa 142.000 dinara, dok su vozači pod uticajem alkohola i droga privedeni sudiji, a u Rumi podneta krivična prijava zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetjednogodišnjeg vozača, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

STRAVIČNA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Radnik na gradilištu upao u rupu, hitno prevezen u Urgentni najnovija vest, najnovija

STRAVIČNA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Radnik na gradilištu upao u rupu, hitno prevezen u Urgentni

MAKLJAŽA U USTANIČKOJ! Grupa pijanih mladića udarila je u parkiran mercedes i izazvala neviđeni HAOS (VIDEO)tuča u Ustaničkoj

MAKLJAŽA U USTANIČKOJ! Grupa pijanih mladića udarila je u parkiran mercedes i izazvala neviđeni HAOS (VIDEO)

HAPŠENJE U KRALJEVU: Beograđaninu ispod haube automobila pronašli više od 100 grama KOKAKINA! Hapšenje u Kraljevu

HAPŠENJE U KRALJEVU: Beograđaninu ispod haube automobila pronašli više od 100 grama KOKAKINA!

On se tereti da je upravljajući automobilom „polo“ sa 2,25 promila alkohola u organizmu, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u „ford“ u kojem je suvozač zadobio lake telesne povrede.

Takođe, saobraćajna policija, prilikom kontrole saobraćaja, otkrila je dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog koji je upravljao automobilom pod uticajem opojnih droga i alkohola.

U Sremskoj Mitrovici je zaustavljen sedamdesetdvogodišnjak koji je vozio „reno“ sa 2,32 promila alkohola u organizmu, a na području Stare Pazove tridesetpetogodišnji vozač „tiguana“ pod dejstvom kokaina i alkohola.+

Nakon zadržavanja, obojica vozača su privedena nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Sremskoj Mitrovici otkrila je četrdesettrogodišnjaka koji je na putnom pravcu Martinci - Laćarak upravljao „mercedesom“ brzinom od 164,3 kilometara na čas, za 104,3 kilometra više od dozvoljene.

Isti vozač je ponovo zaustavljen u Laćarku jer je vozio brzinom od 94,4 kilometra, za 44,4 kilometra većom od dozvoljene.

Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 142.000 dinara, 18 kaznenih poena i zabranom upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci i 30 dana.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd