Skip to main content
Valbona

Trojica policajaca pomogla kolegi da ubije ženu i ćerku! Pre nego što je krvnički nasrnuo na dete, uradio je OVO

Foto: Facebook/Valbona Nrecaj
Sumnja se da su trojica policajaca pomogla svom kolegi Nrecaju da na ilegalan način otme dete od supruge, koju je kasnije usmrtio.

Tužilac osnovnog suda u Đakovici naložio je istragu protiv tri člana tzv. kosovske policije koji su, navodno, pomogli svom kolegi Pjeteru Nrecaju da bivšoj supruzi oduzme dete, jer je htela da se razvede od njega. A kasnije ju je ubio!

Reč je o slučaju od pre šest meseci, kada je Nrecaj u nastupu ljubomore ubio suprugu Valjbonu i njihovu maloletnu ćerku.

Valbona Nrecaj
Valbona Nrecaj
Foto: Facebook/Valbona Nrecaj

Silovana devojčica (17) u Subotici: Posle žurke i pijanke muškarac (31) NAPAO dete

Sumnja se da su trojica policajaca pomogla svom kolegi Nrecaju da na ilegalan način otme dete od supruge, koju je kasnije usmrtio.

Direktor suda u Đakovici, Ali Selimaj, potvrdio je medijima da je istraga u toku i da su podnete optužnice protiv trojice policajaca, ali nije želeo da otkriva njihova imena.

- Istraga je u toku, a inspektori rade svoj posao. Imamo malih problema sa tužiocem, ali će oni biti uskor rešeni - rekao je Selimaj.

Portparolka plocije u Đakovici Lirije Podrimaj potvrdila je da su okrivljeni policajci suspendovani do daljnjeg.

Umrla majka ČETVORO DECE u BEOGRADU! Dragani pozlilo, lekari nisu mogli da je spasu!

Valjbona Nrecaj se preko Centra sa socijalni rad tražila da viđa dete, ali je njen suprug Pjeter to odbio, ljut što je tražila razvod.

Pjeter je 7. avgusta usmrtio svoju suprugu i ćerku u zločinu koji je potresao Kosovo. Smatra se da je razlog ovog zločina bila opsesivna ljubomora.

Sud mu je odredio kaznu od 24 godine robije.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd