Skip to main content
Vladimir i Zoran Marjanović na pomenu ubijenoj Jeleni Marjanović

ONA JE TVRDILA DA VLADIMIR IMA VEZE SA UBISTVOM: Ovako je tetka ubijene pevačice optuživala danas preminulog oca Zorana Marjanovića

Foto: Srbija Danas
Otac Zorana Marjanovića, Vladimir, preminuo je danas zbog probema sa srcem.

Pokojni Vladimir za mnoge stvari je svojevremeno optužio porodicu ubijene snaje Jelene, ali je zato njena majka za života iznela i optužbu na njegov račun. To je u sudu izjavila Jelenina tetka Ljubica Marković.

MILICA NIJE MOGLA DA IZDRŽI: EVO ŠTA JE PRVO PITALA MERIDIANOVOG MILIONERA! (VIDEO)

MILICA NIJE MOGLA DA IZDRŽI: EVO ŠTA JE PRVO PITALA MERIDIANOVOG MILIONERA! (VIDEO)

"SRCE MU JE OTKAZALO" Oglasio se Zoran Marjanović nakon smrti oca

"SRCE MU JE OTKAZALO" Oglasio se Zoran Marjanović nakon smrti oca

PREMINUO OTAC ZORANA MARJANOVIĆA: Vladimir nije izdržao

PREMINUO OTAC ZORANA MARJANOVIĆA: Vladimir nije izdržao

- Moja sestra je održavala kontakt sa Zoranom i bila je dobra sa njim sve dok nije umrla. Nikada ružnu reč za njega nije rekla, kao ni Jelena. Nije se žalila da je maltretira, niti da je bije. Ni Jelena nikada nije reč rekla protiv muža. Ono na šta su se žalile njih dve je ponašanje kume Vere Vukomanović i Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca. Pred smrt je moja sestra čak mislila da njih dvoje imaju veze sa Jecinim ubistvom - rekla je jedna od tri rođene tetke Jelene Marjanović sa majčine strane.

Vladimir Marjanović na godišnjem pomenu Jeleni Marjanović
Foto: Srbija Danas

Ljubica Marković iz Kruševca svojevremeno je na suđenju Zoranu Marjanoviću ispričala svoja saznanja o braku sestričine, ali i sumnjama svoje sestre Zorice Krsmanović, koja je umrla šest meseci nakon Jeleninog ubistva, za šta je optužen Zoran. Jelena je ponekad od nje pozajmljivala i novac majci za pelene ili lekove:

- Jelena je znala da mi kaže da više ne može da izdrži, na sve njih se žalila osim na Zorana, a najviše na kumu Veru i svekra Vladimira. Oni su se za sve pitali. Nismo mogle da popijemo ni kafu, a da je ne pozovu – dodala je Ljubica.

- Sestro, Jeca nam se muči. Često mi je to govorila moja Zorica - ispričala je Ljubica. - Jednostavno, Jelena nije mogla da podnese ponašanje kume Vere i svekra Vladimira. Govorila je da ne može više i da bi najsrećnija bila da se odvoji i živi sa Zoranom sama. To je pričala i svojoj majci.

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd