Skip to main content
Opel Astra

OTKRIVENO: Kako je automobil iz kog je UBIJEN Oliver Ivanović dospeo na Kosovo

Foto: Twitter/Balkan Insight
Istraga u toku

U istrazi ubistva Olivera Ivanovića trenutno se utvrđuje kako je automobil za koji se sumnja da je korišćen u likvidaciji lidera GI SDP dospeo na Kosmet. Prema prvim indicijama, to je bilo urađeno na ilegalan način.

Automobil “opel astra”, podsetimo, nađen je spaljen ubrzo posle ubistva, tri ulice dalje od mesta zločina.

Takozvana Kosovska policija, kako je najavljeno, danas bi trebalo da iznese svoja prva saznanja do kojih je došla.

Istraga se namerno usporava i ometa

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je juče da mu se čini da se istraga usporava i da se nada da taj proces neće biti “upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru”. On je naveo da je prištinska strana jasno rekla da se srpskim istražnim organima neće dozvoliti učešće u istrazi.

- Do sada nismo imali zvaničnu razmenu podataka i nismo zvanično dobili informacije od istražnih organa. Čini mi se kao da se istraga usmerava u pravcu da se usporava ili da se nedovoljno brzo opšte postupa po svim tragovima. Imali smo mnogo dezinformacija - rekao je Stefanović.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović
Foto: Srbija Danas

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun smatra da je najvažnije da Srbija dobije obaveštajne informacije od SAD i Velike Britanije, dodajući da je i tu pesimista i da je najbolje da se Beograd osloni na svoje službe koje bi mogle posredno da prikupe infromacije na Kosmetu koje bi dovele do nekih bližih saznanja.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd