Utorak 19. mar 2024.
Marko Milićev i Luka Jovanović

Posle 13 meseci isplivao ŠOKANTAN podatak! Ubio Luku (21), pa tražio uslovni otpust: RAZLOG jači od smrti?

Foto: MUP/Facebook/Luka Jovanovic
Neočekivano otkriće u slučaju "kantrimen"

Marko Milićev, koji je u julu 2014. godine vozilom "Kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića (21) na beogradskom Brankovom mostu, a potom pobegao sa lica mesta, ipak ostaje u zatvoru jer sud i dalje nije odlučio o puštanju na uslovnu slobodu. Milićev je inače, kako je otkriveno na današnjoj sednici, pre 13 meseci dobio dete.

Naime, Milićev je oženjen i tokom bračnih poseta u zatvoru njegova supruga je zatrudnela i oni su dobili dete.

Odbrana Marka Milićeva danas je kroz sednicu Krivičnog vanpretresnog veća Trećeg osnovnog suda pominjala ovu informaciju kao razlog za puštanje vozača "Kantrimena" na uslovnu slobodu.

NIJE KAKO SE MISLILO! Irena je sa Veljkom poginula u Crnoj Gori, a sada je stigla NOVA INFORMACIJA (FOTO)

Milićev danas nije prisustvovao sednici pošto nije doveden u Treći osnovni sud.

Sud je odlučio da Milićev za sada ostaje iza rešetaka i zatražio dopunu o proceni njegovog vladanja i resocijalizacije u zatvoru.

Luka Jovanović
Luka Jovanović
Foto: Facebook Printscreen/Luka Jovanovic

Odbrana Marka Milićeva tražila je da se ispita vaspitač koji je nadležan za Milićeva u zatvoru "Zabela" ,jer je priloženo mišljenje zatvora o njegovom vladanju i resocijalizaciji bilo šturo i bez obrazloženja.

Sud nije odobrio ispitavanje vaspitača, ali je zatražio od "Zabele" dopunu iskaza, kao i odgovore na pitanja da li je resocijalizacija Milićeva okončana, da li postoji njegov napredak i ako postoji u čemu se on ogleda, a sud je zatražio i da iz zatvora dobiju konkretno mišljenje da li Marko Milićev treba da izađe na slobodu.

Crni dan u Srbiji! Devojka (17) pronađena OBEŠENA iza kuće, ostavila OPROŠTAJNO PISMO!

Sledeće ročište zakazano je za 20. septembar.

Marko Milićev osuđen je na četiri i po godine zatvora, jer je u julu 2014. godine vozilom "mini kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića (21) na beogradskom Brankovom mostu, a potom pobegao sa lica mesta i iz države.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd