Sreda 21. feb 2024.

Preminula TRUDNICA U OSMOM MESECU od gripa u Užicu! Prvo beba umrla U STOMAKU, a za njom i majka!

Grip je uzeo još dve žrtve u užičkom kraju - trudnicu Tijanu Gardić (29) i Tanju Arsenijević (42)!

Ovo tvrde prijatelji i poznanici preminulih , iako u Institutu za javno zdravlje Srbije "Batut" juče nisu odgovorili tim povodom. Tijana je, prema navodima prijatelja, usled komplikacija izazvanih gripom preminula 18. februara u bolnici u Beogradu, a Tanja 12 dana ranije u Užicu. Ni jedna ni druga, ističu sagovornici, nisu imale hronične bolesti.

Ukrao auto, pa ubio Šabana!? Turčin vrlo sumnjiv policiji! Kad su došli na njegovu adresu, ostali su bez reči!

Ukrao auto, pa ubio Šabana!? Turčin vrlo sumnjiv policiji! Kad su došli na njegovu adresu, ostali su bez reči!

Tijana je bila u osmom mesecu trudnoće i juče je sahranjena na gradskom groblju Sarića Osoje u Užicu.

- Kod nje se sve zakomplikovalo, pa su je hitno prebacili u bolnicu u Beograd. Međutim, kažu da je beba u stomaku već bila preminula, a nakon toga i ona - tvrde poznanici.

Prijatelji Tanje Arsenijević, kao i njen supurg, kažu da je ona imala sve simptome gripa. U veoma teškom stanju je primljena u užičku bolnicu, gde je posle dva dana preminula.

- Ona je u bolnicu došla u jako lošem stanju i odmah je stavljena na veštačka pluća. Međutim, nije preživela. Kod nje nije rađena analiza na prisustvo virusa gripa - nezvanično navode u užičkoj bolnici.

"Kako ću da živim bez Mileta, bio mi je sve na svetu": Potresna ispovest supruge rudara koga je ZATRPALA ZEMLJA

"Kako ću da živim bez Mileta, bio mi je sve na svetu": Potresna ispovest supruge rudara koga je ZATRPALA ZEMLJA

- Skoro je počela da radi u jednoj firmi i išla je na posao sa temperaturom. Ona i njena porodica nisu bili u nekoj finansijskoj situaciji jer je muž skoro operisan i ne radi, a imaju ćerkicu koja ide u prvi razred. Nije htela na bolovanje jer je znala da će joj plata, ako to uradi, biti znatno manja. U međuvremenu je išla kod lekara i oni su joj rekli da dođe u bolnicu da leži jer su joj pluća bila u lošem stanju. Međutim, ona nije htela zbog posla. Kad je bolest potpuno savladala, tada je otišla u bolnicu ali je bilo kasno - kažu Tanjini prijatelji.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd