Skip to main content
šaban

ŠABANOVA ŽENA ZAKLELA SANELU I MIHAJLA! "Deco, stavite ocu kačket NA GLAVU i PARE u ruke, tako će BITI SREĆAN"

Foto: Youtube/Printscreen/Instagram
Dva dana nakon što je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj izgubio život Šaban Šaulić, njegova deca Sanela i Mihajlo videla su očevo telo.

Goca Šaulić, udovica kralja folka Šabana Šaulića, s kojom je proveo 43 godine u braku, u svom domu u Beogradu svakodnevno prima saučešća, ali je i u stalnom kontaktu sa ćerkom i sinom.

Kako se saznaje, Goca je svojoj deci poručila da Šabanu stave ono bez čega nije mogao da živi:

SCENE KOJE LOME SRCE! Sanela i Mihajlo ZAGRLJENI ušli da vide TELO OCA: Pozvali su Ildu i Gocu, a onda TIŠINA!

SCENE KOJE LOME SRCE! Sanela i Mihajlo ZAGRLJENI ušli da vide TELO OCA: Pozvali su Ildu i Gocu, a onda TIŠINA!

- Deco, stavite ocu kačket na glavu i pare u ruke, tako će biti srećan...

Iako je u veoma teškom stanju, ona dostojanstveno prima sve one koji dolaze da joj pruže utehu u najtežem životnom trenutku.

- Nema više mog Šabana! Šta ću ja sama u ovom belom dvoru bez njega? - zapomagala je Goca pred prijateljima koji nisu mogli da zadrže suze.

Šabanova i Gocina ćerka Ilda ne odvaja se od majke. Uz nju je sve vreme i suprug Bojan Vučković. Na njenom licu vidljiva je bol, a i otok od plakanja ne može da sakrije. Ona se od tate oprostila čituljom u kojoj mu je poručila da će ga večno voleti.

- S tobom živim, tebe da gledam. Govorim svima, nikom te ne dam. Srećna da živim sa tvojom slikom, ne dam te, ne dam te nikom - napisala je mezimica kralja narodne muzike.

Naš voljeni tata

ŠABAN OSTAVIO U AMANET SA ČIM ŽELI DA GA SAHRANE: Najmiliji će mu ISPUNITI POSLEDNJU ŽELJU! (FOTO)

ŠABAN OSTAVIO U AMANET SA ČIM ŽELI DA GA SAHRANE: Najmiliji će mu ISPUNITI POSLEDNJU ŽELJU! (FOTO)

Ona je sa sestrom i bratom dala i zajedničku čitulju svom ocu, u kojoj su njih troje izrazili zahvalnost za sve što im je pružio u životu. U emotivnoj poruci su istakli da su ponosni što su njegova deca.

- Naš jedini, voljeni tata… Preponosni što smo tvoja deca. Reči. Bol, ljubav… Ostaješ zauvek u našim srcima i duši - potpisali su ove reči Sanela, Ilda i Mihajlo.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd