Skip to main content
Ubistvo Radoševića, sud

PRIZNALA DA JE BILA U BEOGRADU! Osumnjičena studentkinja saslušana za ubistvo Radoševića (FOTO)

Foto: Printscreen/Avaz
Studentkinja je rekla da je saznala da je za njom raspisana poternica tek kad je policija u Sarajevu došla po nju na Bjelave.

Studentkinja (21), osumnjičlena da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54), navodnog pripadnika "škaljarskog" klana poznatijeg po nadimku Eskobar, saslušana je pred sudom u Bosni i Hercegovini. Na početku pretresa sudija je upitala Azru da li je krajem februara do marta bila u Srbiji.

- Jesam, do 7. marta sam bila u Beogradu - kazala je ona, i potvrdila da je saznala da je za njom raspisana poternica tek kad je policija u Sarajevu došla po nju na Bjelave.

Ubistvo Radoševića, sud
Foto: Printscreen/Avaz

Podsetimo, u likvidaciji Radoševića ušestvovalo je šest osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Studentkinja se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala "golf" i predala ga ubicama koji su se njim odvezli do pumpe gde su ubili Radoševića. Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloletnica koja je uhapšena u Beogradu učestvovala je u namaljivanju Eskobara, a uhapšen je i muškarac iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji, kao i muškarac za koga se sumnja da je upravo muškarcu iz Brčkog obezbedio stan u kojem se krio.

Više vesti o ubistvu Ranka Radoševića pročitajte OVDE.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd