Petak 23. feb 2024.
Policija

SILOVATELJ IZ NIŠA MNOGO RANIJE NAPASTVOVAO ŽENE?! Komšija ispričao jezive detalje, devojka nakon užasnog iskustva doživela TRAUMU života

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Horor koji je potresao ceo Niš

Užas koji se dogodio sinoć oko 18 sati blizu crkve Svetog Luke u Nišu, kada je muškarac (32) silovao devojku (24) u liftu jedne zgrade, ozbiljno je uznemirio ne samo stanare ove višespratnice, već i ceo Niš.

HOROR U CENTRU NIŠA: Muškarac silovao devojku u liftuužas

HOROR U CENTRU NIŠA: Muškarac silovao devojku u liftu

"JA TO NISAM URADIO, HOĆU DA SE UBIJEM" Monstrum iz Aleksinca OSUĐEN na doživotnu robiju DIVLJAO U SUDNICI, stražari ga JEDVA SAVLADALIsd

"JA TO NISAM URADIO, HOĆU DA SE UBIJEM" Monstrum iz Aleksinca OSUĐEN na doživotnu robiju DIVLJAO U SUDNICI, stražari ga JEDVA SAVLADALI

NOVI DETALJI IZ CRVENKE: Otkriveno šta je SUPRUG uradio kada je NAŠAO TELO Policija, forenzika

NOVI DETALJI IZ CRVENKE: Otkriveno šta je SUPRUG uradio kada je NAŠAO TELO

Policiju je, kako saznajemo, pozvao jedan od stanara jer se čula velika buka. Ovaj manijak je posle svog zločina pobegao, a uhapšen je u Nišu i to, kako nezvanično saznajemo, u jednom ugostiteljskom objektu.

Sumnja se da se žrtva i osumnjičeni nisu poznavali od ranije, odnosno da je nesrećna devojka nasumično izabrana žrtva, a uhapšeni je od ranije poznat policiji po sličnim krivičnim delima.

- Policija je podigla sve "na noge" celo popodne. Tražili su ga po dvorištima, u ulazima zgrada, bio je blokiran ceo kraj i okolina Ulice Stefana Prvovenčanog. On je izgleda nasumično odabrao zgradu i kako smo videli izgleda je prvo istukao devojku, a onda uradio ono što samo bolesni ljudi mogu da urade. Ne mogu vam reći da li devojka živi u ovoj zgradi ili ne, ali nikome posle ovoga sinoć nije prijatno ni da uđe u taj lift - rekao nam je jedan od stanara.

Upravnica zgrade nam je rekla da trenutno nije vreme za davanje izjava.

- Devojka je doživela veliku traumu. Stanari su obavestili policiju i svi smo mnogo uznemireni. Ne mogu vam ništa reći - rekla je ona.

U samoj zgradi zatekli smo sliku kako čistačica briše lift u kome se dogodila ovaj strašan događaj.

- Bili su sinoć i policija i forenzičari. To se dogodilo negde samo što je pao mrak. Meni se činilo po broju policije i ekipa da je bilo ubistvo. To se dogodilo u ovom liftu gde je skinut pod - rekao nam je jedan od stanara.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je poznat u Aleksincu kao neko ko bi mogao ovakvo strašno krivično delo da uradi i nanese traume jednom mladom i nevinom biću.

- On je u jednoj pekari u Žitkovcu kod Aleksinca već polno uznemiravao ženu. Ta žena je uspela da se spase od silovanja. Čuli smo da je policija obaveštena o tom događaju, da je bio priveden, ali ne znamo zašto je pušten - rečeno je Kuriru.

Policija je saopštila da je vinovnik ovog krivičnog dela pobegao posle izvršenja, kao i da ga je policija ubrzo locirala i uhapsila u Nišu.

Srbija Danas/Kurir/Marko Smiljković

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd