Sreda 21. feb 2024.
sloboda-micalovic

Sloboda je oprostila pretnje od komšinice: Toj ženi je potrebna pomoć!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Čuvena srpska glumica prošla kroz neprijatnu situaciju

Poznata glumica Sloboda Mićalović, kojoj je T.H.(40) pretila smrću ipak neće krivično goniti pomahnitalu komšinicu.

Podsećamo, glumica je preživela neprijatnu situaciju sredinom prošle nedelje kad je policiji prijavila buku iz susednog stana, nakon čega je komšinica osula paljbu po njoj, pominjala joj mrtvog oca, a potom joj i zapretila.

Ubiću te, samo da znaš: Sloboda Mićalović dobila PRETNJE SMRĆU!

Zla sudbina starca iz Bajine Bašte: Samac izgoreo u požaru, sahranio ga Centar za socijalni rad

Prema prvim saznanjima, Mićalovićeva je izjavila da nije zainteresovana za krivično gonjenje T.H., kao i da je toj ženi potrebna pomoć.

- Na saslušanju Sloboda je kazala kako joj nije bila namera da T.H. odgovara kad je prijavila policiji galamu iz susednog stana. Rekla je da se toj ženi pomogne na bilo koji način – rekao je izvor iz istrage.

Sloboda Mićalović
Foto: Profimedia

Na osnovu ove izjave, neće biti podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti.

- Tužilaštvo je naložilo policiji da o detaljima ovog slučaja obavesti Centar za socijalni rad kako bi centar eventualno preuzeo neku brigu o toj osobi. Neophodno je da se razgovara s tom ženom, kao i da se problemi reše na tom nisvou s psiholozima i psihijatrima – rekao je sagovornik.

Podsećamo, policija je po prijavi Mićalovićeve izašla na lice mesta, a kad je T.H. u pratnji policije izašla ispred zgrade, počela je da proziva glumicu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd