Stravična ČINJENICA KRVAVOG ubistva na Miljakovcu: Osumnjičenog odali sitni DETALJI, a tome se najmanje nadao

24.12.2017. 23:08
Piše:
Srbija Danas/Informer
policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Nije očekivao

Nemanja Carević (32), uprkos zabrani prilaska, upao je u stan bivše žene Marijane Tubić i palicom smrskao glavu njenom dečku Miliji Mediću (32). Kasnije je otišao u policiju i tvrdio da nije ubica.

Osumnjičeni Nemanja Carević (32) preksinoć je upao u stan svoje bivše supruge Marijane Tubić u beogradskom naselju Miljakovac, i palicom na smrt pretukao njenog novog dečka Miliju Medića (32). Osumnjičeni je Marijani zapretio da će joj ubiti i dete i roditelje ako nekom kaže šta je uradio i otišao je iz stana.Osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu se predao policiji!

Kasnije tog dana Carević je otišao u policiju i rekao:

- Čujem na vestima da me tražite, ali ja nemam veze sa tim zločinom.

Napad nožem u Beogradu: Izboden maloletnik (17) u tuči

Policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Međutim, dokazi su nedvosmisleno pokazali da je on ubio Medića, pa je odmah uhapšen.

Krvava drama odigrala se u Marijaninom stanu u ulici Nikole Marakovića. Igrom slučaja Marijanina i Nemanjina trogodišnja ćerkica je te večeri spavala kod ujaka u Malom Mokrom Lugu.

- Carević je tokom decembra dobio hitnu meru zabrane prilaska Marijani Tubić jer joj je pretio, ali je uprkos tome, u noći između petka i subote, oko dva sata po ponoći, došao do njene zgrade i izvesno vreme stajao ispod njenog prozora. Potom se popeo do Marijaninog stana na trećem spratu zgrade i prislonio uvo na vrata kako bi proverio da li je ona sama. Sve vreme je u ruci nosio drvenu palicu – priča izvor.

Požar u Zemunu: Gori zgrada, evakuisani stanari

zgrada / Izvor: Srbija Danas

U jednom trenutku Carević je čuo Medićev glas u stanu, pa je u naletu ljubomore nogom razvalio vrata i upao unutra.

- Odmah je palicom snažno udario Medića dva, tri puta u glavu i razbio mu lobanju. Carević je tada kazao zgranutoj bivšoj supruzi da nikom ne kaže da je on ubio Medića, jer će joj u suprotnom ubiti i roditelje i brata i njihovu zajedničku ćerku – kaže izvor blizak događaju.

Posle krvavog pira osumnjičeni Carević je pobegao, a Marijana je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju.

- Marijana je policajcima odmah rekla da je Medića ubio njen bivši muž i počela je potraga za Carevićem. Postojale su neke indicije gde bi mogao da se krije. Takođe, patrola je odmah upućena na adresu Marijaninog brata, gde je bila i njena ćerka, zbog bojazni da bi Carević mogao da ispuni svoje pretnje – kažu u policiji.

Osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu se predao policiji!

Međutim, u subotu kasno popodne, Carević je mirno ušetao u sedište beogradske policije u Bulevaru Despota Stefana i predstavio se inspektorima.

- Kazao je da je na vestima čuo da ga traže zbog ubistva i da je došao da im objasni da nema veze s tim. Kazao je da ima zabranu prilaska bivšoj ženi i da poštuje tu meru. Carević je zapravo bio uveren da Marijana nije imala hrabrosti da ga oda policiji i verovao je da protiv njega neće biti dokaza. On ipak nije znao da je policija tokom uviđaja pronašla otiske njegovog uha i prstiju na vratima Marijaninog stana, kao i još mnoštvo fizičkih dokaza – objašnjava izvor blizak događaju.

Carević je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a oružje kojim je počinjen ovaj brutalni zločin još nije pronađeno.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
24.12.2017. 23:08
Pogledajte više