Skip to main content
Darko Lazić

TRPI VELIKE BOLOVE: Darko na dijalizi, pojavio se NOVI PROBLEM koji može da bude KOBAN! Lekari sve otkrili

Foto: Srbija Danas
Zdravstveno stanje Darka Lazića i dalje je nepromenjeno. Pevač, uprkos jakim sedativima, trpi velike bolove zbog povreda kostiju. Lekari su odlučili i da ga stave na dijalizu. Tokom vikenda, Darko je pod budnim okom dežurne lekarske ekipe KBC "Zemun", a sve posete svedene su na minimum.

Lazić još nije dovoljno dobro oporavljen za dalje intervencije, pa se doktori ne usuđuju da zakažu nove operacije kako bi mu sanirali povrede butne kosti i iščašenje desnog zgloba kuka.

RAZGOVARAO SA LEKARIMA: Evo ŠTA JE Darko TRAŽIO od doktora u bolnici - Samo JEDNU ŽELJU IMA

- Na ovaj način želeli smo da pospešimo izbacivanje otrova i vode iz organizma - kažu lekari u KBC "Zemun". - Pratimo njegovo stanje i neće biti nikakvih operativnih zahvata dok mu se telo malo ne oporavi, osim ukoliko ne bude životno ugrožen.

LEKAR Darka Lazića OTKRIVA zašto pevač MORA NA DIJALIZU i hoće li to biti za CEO ŽIVOT: Bubrezi su LOŠE!

Posete bolesniku svedene su na minimum, zbog virusa koji vladaju. I najmanja prehlada, kako se procenjuje, mogla bi da ugrozi njegovo sadašnje zdravstveno stanje.

Konzilijum ortopeda iz "Banjice" pregledao je pevača u petak i lekari su i dalje u dilemi da li da mu ugrade veštački kuk ili da pokušaju da saniraju postojeće iščašenje bez ugradnje proteze. Tek posle te operacije Darku sledi nova, kako bi mu ortopedi sanirali prelom butne kosti.

KONAČNO! POZNATO je kada će DARKO LAZIĆ IZAĆI IZ BOLNICE: Porodica DOGOVORILA i DATUM njegove OPERACIJE! (FOTO)

Podsetimo, Lazić je imao udes 23. oktobra na putu Subotište-Brestač.

Pratite nas i na instagramu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd