Skip to main content
Marija Ferizović

UŽASNA ISPOVEST MARIJE FERIZOVIĆ: Otkrila zašto je muž ZVERSKI pretukao! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto:Youtube Printscreen/Pink
Slučaj porodičnog nasilja koji je potresao Srbiju.

-Švalerka je nahuškala muža da me unakazi. Suprugu Ahmetu ljubavnica je punila glavu da ga varam.

On me je iz besa zaključao u sobu i dva dana me zverski mučio pred naše troje dece, ispričakla je nesrećna Marija.

-Moj muž Ahmet je imao švalerku koja mu je stalno punila glavu da ga varam. On je zbog toga pobesneo, zaključao me u sobu i dva dana me tukao, mučio, sekao, pržio... Sve pred našom decom, ispričala je sinoć Marija Ferizović (21) u potresnoj ispovesti za TV Pink.

Nesrećna devojka, koju je nevenčani muž Ahmet Marinković (40) zverski mučio u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Kaluđerica, kazala je da se od početka veze sa njim trudila da mu udovolji, da bude dobra i poštena žena.

- Ali u njega je ušao neki đavo. On je mene varao, a ne ja njega. I nije reč samo o tome. Ja sam znala da on ima drugu i da mu ona priča sve najgore o meni. Nekako mi se čini da je od tog trenutka počeo da me mrzi. Govorio mi je: „Vidi kako si debela“. Pretio mi je da ne smem nikom da se žalim jer će ubiti i mene i decu. Onda se desilo to za šta sada zna cela zemlja- ispričala je nesrećna žena.

- Teško mi je da pričam o tome. Bilo je povređivanja šipkom od usisivača, drvenom letvom, makazama, klještima za lim, imam opekotine, imam dva preloma – vilice i nosa – navela je ona.

Mučenje je, kako je rekla Ferizović, trajalo od 25. septembra uveče, a nakon fizičkog usledilo je psihičko maltretiranje, ponižavanje i vređanje.

- Obrijao mi je kosu i obrve i trepavice mi je isekao. Najviše me bole povrede na licu i vratu, koji mi je modar. Ne mogu da jedem i jedva pričam – kroz suze se priseća ona zlostavljanja koje je doživela.

– Mislila sam da mogu i ovo da mu oprostim, da će to proći. Ali kada je nastavio da preti, nisam mogla. Jedva sam skupila hrabrost da pozovem policiju – navela je Ferizović.

Dok je muž tukao i maltretirao deca su bila u kući.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-0 Beograd