Sreda 29. nov 2023.
Zoran Babić

(VIDEO) Objavljeni NOVI SNIMCI nesreće na naplatnoj rampi Doljevac: Zoran Babić NIJE VOZIO AUTO SMRTI!

Foto: Youtube/PrintScreen/Srbija Danas
U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je izgubila život, dok je pet osoba povređeno.

Na naplatnoj rampi Doljevac, u okviru auto-puta Niš-Leskovac, 31. januara dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen direktor preduzeća "Koridori Srbije" Zoran Babić.

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

U toj saobraćajnoj nesreći život je izgubila Stanka Gligorijević (52) iz mesta Debelica kod Knjaževca. Nakon ove nesreće u srpskoj javnosti pojavile su se spekulacije da je vozilom u kojem je bio Zoran Babić upravljao upravo on, a ne njegov vozač kako je Babić izjavio.

Na snimcima sa mesta nesreće koji su se pojavili jasno se vide okolnosti pod kojima se udes dogodio. Na video snimcima vidljivo je šta se događalo neposredno pre udesa, ali i nakon. Naime, vidljivo je da je direktor "Koridora Srbije", Zoran Babić, sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog mesta, a da je za volanom bio vozač, koji je nakon nesreće i uhapšen.

Prvi snimak prikazuje benzinsku pumpu koja se nalazi u neporednoj blizini rampe Doljevac i na njoj se vidi kako Zoran Babić u svetlom džemperu kupuje par sitnica, izlazi iz marketa i ulazi u automobil na zadnje sedište.

Na drugom snimku se vidi sama rampa i prolazak Babićevog vozila, kao i vozač. Vidljivo je da vozač na sebi ima tamnu garderobu i da nakon udesa, vozač izlazi iz vozila, zaobilazi ga i otvara vrata sa desne strane i pomaže Zoranu Babiću, kao i ostali radnici koji su se tu zatekli.

Kasnije se jasno vidi i kako povređene odvoze kola Hitne pomoći, među kojima se vidi i Zoran Babić u svetlom džemperu, što jasno dokazuje da su teorije o tome da je upravo on vozio lažne.

U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je izgubila život, dok je pet osoba povređeno. Nakon hapšenja, Babićev vozač je uhapšen i priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. U međuvremenu, vozač je pušten da se brani sa slobode, a istraga je u toku.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd