Skip to main content
Vladimir Marjanović na godišnjem pomenu Jeleni Marjanović

VLADIMIR MARJANOVIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Opisao šta se dogodilo dan posle ubistva pevačice

Foto: Srbija Danas
Otac Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine, reagovao je na optužbe da on i kuma Vera Vukomanović stoje iza ovog svirepog zločina.

Sumnju u njih dvoje iznela je Jelenina pokojna majka Zorica Krsmanović sestri Ljubici Marković, koja je to obelodanila u četvrtak na suđenju.

- Kuma i ja smo Ljubici prebacivali to što je otela sve i uzela kuću pokojne Zorice, koja treba da ostane Jani. Zato je pričala protiv nas na sudu, samo da nam se osveti. To su nebuloze i uopšte to nije predmet optužnice. Ništa ne daju Jani. Uzeli su joj sve, čak su joj tada i igračke odneli. Jelenina majka tako nešto nije izjavila policiji. Rekla je da ima normalan odnos sa nama. Ljubica je otela i Janin novac sa bankovnog računa. To su seljačka posla - kaže Vladimir Marjanović i dodaje:

UŽAS NA AUTOPUTU U SRBIJI: Nađeno telo mladića, posle 2 sata policija otkrila i njegov automobil

UŽAS NA AUTOPUTU U SRBIJI: Nađeno telo mladića, posle 2 sata policija otkrila i njegov automobil

Ko je Tamara Zvicer koja je spasila muža od atentatora? Crnogorskoj policiji je dobro poznata od ranije

Ko je Tamara Zvicer koja je spasila muža od atentatora? Crnogorskoj policiji je dobro poznata od ranije

Malčanski berberin pravio HAOS U SUDU: Otpustio advokata, pa tražio izuzeće tužiteljke (VIDEO)

Malčanski berberin pravio HAOS U SUDU: Otpustio advokata, pa tražio izuzeće tužiteljke (VIDEO)

- Posvađali smo se jer je Uroš otišao po Janu, a one su ga izbacile. Tada sam rekao: "Seljaci, na šta to liči." To je normalna stvar da ode po svoju sestru. Mi nikada nismo imali razloga da se njima zameramo - ističe Zoranov otac.

On kaže da ni posle četiri godine od zverskog ubistva pevačice ne gubi nadu da će istina kad tad izaći na videlo.

- Verujem u pošteni deo policije i Udbe i da će pronaći tog monstruma. Neće se izvući, ubeđen sam u to. Moja žena je dobila moždani udar nakon onog lažnog pisma u kojem izmišljaju da je ona ubica. Od tada samo leži nepokretna. Sin Miloš je imao dva srčana udara zbog svih izmišljotina. Jedva su ga povratili. Zoran je izdržao 11 meseci zatvora. Pakao je prošao. Porodicu su mi pretvorili u sataniste. Nema šta nisu izmislili - kaže Vladimir.

Otac Zorana Marjanovića kaže da je nakon pojavljivanja u sudnici Jelenina tetka došla i kod njih kući.

- Nije mi jasan taj obraz da priča na sudu da sam ubica, pa mi posle toga dođe u kuću. Nismo ništa pričali, htela je samo da vidi Janu, pa je posle toga otišla u Zoričinu kuću da obere trešnje i natrag u Kruševac. Kuma Vera mi je rekla juče da je šokirana njenim iskazom. Pa ona joj je izdržavala sestru tri meseca dok je bila u bolnici - kaže svekar.

Vladimir je odgovorio i na Ljubičine navode da joj se Jelena žalila kako nema ni dinara, "čak ni mami za pelene".

- Kako nije imala para, a nosila je haljinu od 5.000 evra na nastupima. Pevačka karijera košta, sve smo ulagali u to. Jeca je jednom išla u apoteku da kupi lekove i onda ju je majka zvala da joj kupi pelene, a ona nije ponela pare, pa je uzela na veresiju i iz toga potiče ta priča. Video sam Ljubicu pre ubistva na svadbi i nikada više. To je jedna podla familija - tvrdi svekar pokojne pevačice.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd