Skip to main content
policija

"GOLFOM" ULETEO U STADAO, UBIO 14 OVACA, A ČOBANINA TEŠKO POVREDIO: Bizarna nesreća kod Vranja - meštani u šoku (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Uviđaj su na licu mesta po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju obavili pripadnici saobraćajne policije.

U saobraćajnoj nezgodi koja se u četvrtak u večernjim satima dogodila u selu Pavlovac nedaleko od Vranja teške telesne povrede zadobio je čobanin (57), potvrđeno je u PU Vranje.

Tom prilikom nastradalo je i više ovaca iz njegovog stada. Do nesreće je kako se saznaje došlo kada je vozač "golfa" bujanovačkih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca sela Neradovac prema selu Davidovac, udario u stado ovaca koje se kretalo kolovozom. Saobraćajna nesreća u kojoj je stradalo više ovaca dogodila se u četvrtak oko 17 časa na državnom putu 2. A reda u selu Pavlovac, navode iz PU Vranje.

Prema nezvaničnim saznanjima jedna od ovaca, od jačine udara, odbila se i udarila u čobanina (57). Tom prilikom on je zadobio teške telesne povrede. Povređenom je lekarska pomoć ukazana najpre u Zdravstvenom centru Vranje, nakon čega je, zbog težine povreda, prebačen na dalje lečenje u KC Niš.

Uviđaj su na licu mesta po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju obavili pripadnici saobraćajne policije. Tužilaštvo će nakon istrage, odlučivati o daljem postupanju.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd