Skip to main content
policija

ZLO U KALUĐERICI: Obrijao Mariji glavu,a onda urinirao i vršio nuždu na nju, terajući je da to pojede!

Foto: Srbija Danas
Ahmed supruzi Mariji obrijao glavu, žigosao je žaračem po čelu, isekao žiletom, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj i terao je da pojede izmet.

Radnik beogradske "Gradske čistoće" Ahmed M. (40) uhapšen je juče nakon što se zverski iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom F. (21) u iznajmljenom stanu u Kaluđerici!

Ahmed je Mariji najpre obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isekao žiletom po celom telu, mokrio po njoj, a na kraju je naterao da pojede njegov izmet!

HOROR U KALUĐERICI: Sekao je žiletima i žigosao žaračem pred troje maloletne dece!

Onesvestila se

U policiji kažu da je stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom delu kuće u naselju Kaluđerica.

-Ahmed se u ponedeljak posvađao sa suprugom jer je sumnjao da je njena sestra, koja stanovala sa njima, ukrala njegov novac. On sa Marijom ima troje male dece, koja su na sreću, tada bila kod njenih roditelja- kažu u policiji.

CELA TRAGEDIJA OD POČETKA DO KRAJA: Drugovi utopljene braće otkrili šta se sve dešavalo na pedalini smrti!

Zlostavljanje
Foto: Profimedia/ilustracija

Ahmed je brutalno pretukao ženu, ali to mu nije bilo dovoljno, nego ju je vezao za krevet, zgrabio makaze i ošišao je. Potom je uzeo žilet  obrijao joj glavu.

-Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je ženi pocepao odeću i žiletom počeo da je seče po leđima, butinama i stražnjici. Želeo je što više da je unakazi, pa je sekao i po obrazima.

JEZIVI DETALJI POKUŠAJA SILOVANJA U SUBOTICI: Jedan od migranata ceo incident snimao TELEFONOM!

Komšinica ništa nije čula

S.J., koja živi pored bračnog para, kazala je da nije čula nikakvu buku.

-S njima je jedno vreme živela i Marijina sestra sa detetom, ali je nedavno otišla. Znam da je Ahmed bio zbog nečega besan. Kada sam ga pitala zašto, rekao je da je Marijina sestra pobegla sa njegovih 200 evra i nekoliko hiljada dinara koje je on spremio za ćerkino krštenje. Šta se posle toga desilo, ne znam - rekla je komšinica.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd