Skip to main content
Veljko Belivuk

ŠOK: Belivukov klan pokušao da predsednikovom sinu PODMETNE UBISTVO! Vučić: "To su gutali vaši mediji praveći mi od dece kriminalce"

Foto: RTS/Printscreen
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u Skupštini Srbije priznanje Srđana Lalića da je kriminalni klan Belivuk-Miljković pokušao da Danilu Vučiću namesti ubistvo.

- Pitajte se kako mi je kao roditelju kad moram to da čitam. Čovek je rekao kako su mom sinu, preko medija i drugih, pokušali da nameste da je Lazar Vukićević ubijen zbog "svađe sa mog sinom", a da ga nisu ubili Velja Nevolja i oni. To su gutali ovi vaši "nerežimski mediji" praveći mi od dece i porodice kriminalce - kazao je Vučić.

Podsetimo, na današnjem suđenju Belivukovoj i Miljkovićevoj kriminalnoj grupi u Specijalnom sudu u Beogradu ispričao okrivljeni saradnik Srđan Lalić priznao da je ozloglašni klan želeo da nameti Danilu ubistvo Lazara Vukićevića. 

- Posle ubistva Lazara Vukićevića, a po povratku iz Turske preko naših navijača na tribinama pustili smo lažnu priču kroz navijačke grupe, da je Lazar nestao, jer je imao sukob sa Danilom Vučićem, sinom predsednika Srbije. To smo uradili kako bi smo skrenuli istragu i da diskreditujemo predsednika preko sina - rekao je Srđan Lalić na današnjem ročištu. 

 

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd