Skip to main content
Aleksandar Vučić

VUČIĆ SA KOVAČEVSKIM I BRNABIĆKOM PROŠETAO BEOGRADOM NA VODI: Kažu da se tokom dobre šetnje smišljaju najbolji planovi i vode najprijatniji razgovori (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav
Sa ponosom pokazujem prijatelju koliko se Beograd izgradio, istakao je predsednik Srbije.

Predsednik Aleksandar Vučić prošetao je sa premijerkom Anom Brnabić i premijerom Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim Beogradom na vodi.

- Kažu da se tokom dobre šetnje smišljaju najbolji planovi i vode najprijatniji razgovori. Dok sa ponosom pokazujem prijatelju @dimitar.kovachevski koliko se Beograd izgradio, razmenjujemo mišljenja o širenju inicijative #OtvoreniBalkan, #EU putu našeg regiona, položaju i perspektivi Zapadnog Balkana na geopolitičkoj mapi Evrope i sveta, ali i o planovima za predstojeće susrete i nove projekte povezivanja - stoji u objavi na Instagram nalogu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Kovačevski, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji, sutra će imati sastanke sa Vučićem i Brnabić, a nakon plenarnog sastanka  delegacija vlada Srbije i Severne Makedonije biće održana ceremonija potpisivanja dokumenata u prisustvu predsednika vlada.

Kovačeviski će se sastati i sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom  Orlićem.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd