Skip to main content
Biljana Popović Ivković

Biljana Popović Ivković oštro: Doktore Šapiću, SRAM DA VAS BUDE!

Foto: MUP
Niste samo bahat čovek, kukavica, već ste i lažovčina, rekla je ona

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković reagovala je danas na Tviteru povodom napada predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića na ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Šapić je na Fejsbuku napisao da ga je Stefanović optužio da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića povezuje sa ubistvom Olivera Ivanovića.

- Jedan od retkih sam na našoj političkoj sceni koji ni jednom svojom rečju, ovom ubistvu nisam dao političku konotaciju, jer smatram da su spekulacije te vrste vrlo opasne za stanje u društvu i da nikome ne mogu doneti dobro - naveo je Šapić. 

- Doktore Šapiću, sram da vas bude! Niste samo bahat čovek, kukavica, već ste i lažovčina, kao vaš prijatelj Dragan Đilas.. Vi ne trepnete, a da ne iznesete gnusnu laž! Još jednom, Aleksandre Šapiću - sram da vas bude! - odgovorila mu je Biljana Popović Ivković na svom Tviter nalogu.

Šapiću je, reagujući na optužbu, na Tviteru odgovorio i ministar Stefanović.

- Pozivam Akelsandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja koja ima, s obzirom da "nema dilemu" po pitanju počinioca. Toliko o poštenju, dobroti i obzirnosti - naveo je Stefanović.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd