Skip to main content
Aleksandar Vučić

"BRISEL JE SMISLIO NOVU PREVARU, ALI BIĆE KAKO SMO REKLI ILI NIKAKO!" Vučić: Petković je došao sa lošim vestima

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Predsedništvu razgovara sa Srbima sa KiM.

Obraćanje predsednika Srbije pratite uživo na Informer.rs.

- Hvala vam momci. Ja sam rekao njima, ne bih izdržao ni kilometar i po. Oni su različitim putevima išli i našli se u Beogradu. Nisu za nas laka vremena, pre nego što sam došao ovde došao mi je Petković i rekao "šefe, teška je situacija, oni su smislili sledeću prevaru, da će ekspertska grupa da nam nametne kako će da izgleda ZSO". Ja sam mu rekao da se smii i da postoje stvari na koje nećemo pristati. Ili će da bude tako kako smo pričali ili neće da bude.

Dalibor Janković iz Kosovskog Pomoravlja zahvalio se predsedniku što se bori i čuva naše Kosovo.

- Samo sa vama imamo veru i nadu u dalji opstanak na Kosovu i Metohiji - rekao je on i uručio predsedniku medalju iz manastira Draganac.

Srbi sa Kosova i Metohije koji su peške došli u Beograd da bi prisustvovali sutrašnjem skupu "Srbija nade" zahvalili su večeras predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na svemu što čini za Srbe na KiM.

Dejan Marjanović je zahvalio Vučiću u ime građana iz Leposavića i Severne Mitrovice.

- Mi smo krenuli pre devet dana na ovaj put, želeći da pokažemo da podržavamo politiku predsednika i sve ono što radi za naš narod na KiM - rekao je Marjanović i tom prilikom predsedniku uručio zastavu Srbije.

- Poklanjam vam srpski barjak u ime ljubavi naše i vaše za državu Srbiju - rekao je on.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd