Skip to main content
Đorđe Dabić

Dabić: Antidržavnoj koaliciji nije trebalo mnogo vremena da skinu maske

Foto: SNS
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Đorđe Dabić izjavio je da tužilaštvo ne sme ostati nemo na nekadašnje događaje.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Antidržavnoj koaliciji nije trebalo mnogo vremena da skinu maske navodno pristojnih ljudi i pokažu da su bili i ostali samo buzdovani u rukama bivšeg režima uvek raspoloženi da obavljaju najprljavije zadatke.

Blokada Srbije, upad u institucije sa testerama, napadi na poslanike, samo su mali deo arsenala kojim su skloni svaki put kad uvide da nemaju podršku naroda u svojim naumima.

Nakon fijaska sa poslednjim skupom sada očekivano radikalizuju proteste želeći da običnim građanima onemoguće ulazak u institucije i obavljanje svakodnevnih poslova.

Najveće žrtve njihove politike uvek su bili građani Srbije što ne treba nikoga da čudi, upravo je sav bes lažnih patriota i okrenut ka narodu obzirom da im isti taj narod uvek na izborima šalje identičnu poruku - ne želimo ni vas niti vaše retrogradne ideje.

Aleksandar Vučić je u Ohridu ponovio čelični stav Srbije i podvukao jasno crvene linije i nikakav potpis nije stavljen ni posle maratonskih višesatnih ubeđivanja. 

Znaju to dobro i predstavnici antidržavne koalicije, ali novac dobijen da se ruši država moraju nekako opravdati. 

Zato i pozivaju na nasilje i rušenje ustavnog poretka što je biće krivičnog dela par ekselans.

Tužilaštvo ne sme ostati nemo obzirom da smo i previše puta do sad bili tolerantni što se pokazalo da predstavlja samo okidač raznim banditima koji bi da ruše Srbiju i blokiraju život običnim ljudima.

Dobiće odgovor pristojne i normalne Srbije kao i svaki put do sad - biće počišćeni na izborima kako su i zaslužili.

Nadamo se u najskorije vreme.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd