Skip to main content
Nevena Đurić

ĐURIĆ: Zavetnici ne gube vreme u plasiranju plitkih demagoških konstatacija

Foto: SNS
Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke rekla je da dok je našem narodu na KiM najteže Zavetnici ne gube vreme u plasiranju svojih plitkih demagoških konstatacija.

- Čak ni u trenucima kada je našem narodu na Kosovu i Metohiji najteže Srpska stranka Zavetnici ne gubi vreme u plasiranju svojih plitkih demagoških konstatacija i besmislica koje bi zemlju odvele u potpunu propast. Krajnje besramno je da oni čija se politika svodi na najdivnije patriotske parole, iza kojih se krije besmisao, praznina, bezidejnost i samo milozvučne floskule sebi daju za pravo da bilo koga kritikuju, a ponajmanje na temi Kosova i Metohije, jer o tome nemaju baš ništa konstruktivno da kažu, ali je suština njihove politike da se patriotskim pridikama dodvore narodu i pokažu koliko su veliki "rodoljubi"! - rekla je Đurić i dodala:

- A o kakvim je patriotama zapravo reč najbolje govori činjenica da su nedavno u  Medija centru potpisali takozvanu "Deklaraciju o reintegraciji Kosova i Metohije", ni manje ni više nego sa Narodnom strankom - čijem se lideru, Vuku Jeremiću, albanski separatisti najglasnije i dan danas zahvaljuju, koji je postavljanjem sramnog pitanja pred Međunaronim sudom pravde zavio u crno interese Srba na Kosovu i Metohiji! Uz neodgovornu i neozbiljnu priču - ovo je suština njihove politike! Zato im svi predstavnici bivšeg režima pružaju najsnažniju podršku i najglasnije aplauze danas u Narodnoj skupštini! Jer su isti! Našla je krpa zakrpu! Najvažnije je, i jednima i drugima da kao zvezde Šolakovih medija zloupotrebljavaju najteže teme i situacije u našoj državi kako bi sticali najjeftinije političke poene! Naš narod na Kosovu i Metohiji najbolje zna ko se za njega suštinski bori – ne ispraznim pričama , već rezultatima i delima, svakodnevnom radom i trudom, brojnim neprospavanim noćima u nameri da se svaki problem prevaziđe i reši! Niko drugi do Aleksandar Vučić!

Vremenska prognoza
Mist
6 Beograd