Skip to main content
Miloš Terzić

Terzić: Nastavljaju se prazna blebetanja NATO potrčka Ponoša

Foto: SNS
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić reagovao je povodom teksta Zdravka Ponoša u opozicionim medijima.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Nastavljaju se prazna blebetanja NATO potrčka sa antisrpskom licencom. Ništa nije potpisano i to je ono što najviše boli Ponoša koji upravo puca od muke i stresa, jer je Aleksandar Vučić uspeo da odbrani vitalne državne i nacionalne interese po pitanju KiM.

Na opšte nezadovoljstvo ovog istaknutog poniznog poltrona stranih agentura o priznanju i članstvu lažne države uopšte se i ne govori. Suština dogovorenog zahvaljujući Vučiću, podrazumeva obaveza koja je nametnuta Prištini i Aljbinu Kurtiju i koja podrazumeva momentalno formiranje ZSO kao garanta opstanka srpskog naroda na KiM.

Opšte je poznato da klipove u točkove sopstvenoj državi stavlja Zdravko Ponoš, još od dana kada je dezertirao iz rodnog Knina i ostavio sunarodnike iz Krajine na milost i nemilost ustašama. 

Nakon tog sramnog čina stranci su uvideli da imaju svog čoveka u srcu srpskog sistema odbrane, a sva nepočinstva koja je sproveo i sve što sada pokušava da sakrije otkrile su američke depeše.

Nemo je NATO general posmatrao kako nam ubijaju narod 2004. godine i to mu je bila jedina referenca za napredak u službi. Uništavao je sve čega se dotakao u srpskoj vojsci ponižavajući naše oficire, dok je stajao mirno pred NATO majorima.

Aleksandar Vučić je sačuvao sinoć u Ohridu srpske interese po pitanju KiM, ali i mir koji nam je preko potreban kako bi srpska država nastavila ekonomski napredak, jer jedino ekonomski, vojni i politički snažna Srbija može sačuvati srpski narod na KiM i Kosovo i Metohiju u sastavu srpske države.

To je sve ono što sluga stranaca, najgori Načelnik generalštaba u istoriji srpske vojske i dokazani dezerter Zdravko Ponoš nikada nije i neće razumeti.

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd