Skip to main content
Milena i Oliver Ivanović

"Neizmerno mu je značila podrška, to nije nikakva tajna": Milena progovorila o odnosu Ivanovića i Vučića

Foto: Facebook/Milena Bogdan
Kosovski političar ubijen 16. januara

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u stalnom kontaktu sa njenim suprugom, dok je bio u pritvoru, kao i da im je i privatno pomagao, kad god je zatrebalo.

- Najteži periodu u životu mog pokojnog supruga biile su tri i po godine koje je proveo u pritvoru, tokom kojeg je našeg sina i mene viđao pod nadzorom stražara. Ipak, neizmerno mu je značila podrška pojedinih političara iz Beograda, među kojima je bio i Aleksandar Vučić, i to nije nikakva tajna - rekla je ona u intervjuu.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Vučić je, naglasila je, posećivao Ivanovića i često kontaktirao sa njim.

- Bili su i na telefonskoj vezi. Nudio nam je pomoć i privatno, znala sam da, šta god da nam treba, mogu da mu se obratim. Te stvari nisu imale veze sa politikom - rekla je ona.

Udovica Olivera Ivanovića nije želela da spekuliše ko se krije iza njegovog ubistva, ali je rekla da se nada da će u narednih nekoliko dana dobiti informaciju o tome ko je ubica i naručilac ubistva.

Istovremeno je negirala spekulacije da će ući u politiku i nastaviti tamo gde je njen suprug stao poručivši da politiku "mrzi više od svega" i da u te vode ne bi ušla " ni po koju cenu".

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd