Skip to main content
Sergej Trifunović

NEVIĐENI SKANDAL NA N1! Sergej Trifunović brutalno cenzurisan jer je rekao istinu o Telekomu, voditeljka: Ne možeš ništa više da kažeš

Foto: Printscreen/N1
Nataša Miljković kao u Severnoj Koreji: "Ne možeš da kritikuješ naše rukovodstvo!"

TV N1 nije ni slobodna ni profesionalna ni nezavisna, već je strogo kontrolisana i cenzurisana, a zaposleni žive u grčevitom strahu od menadžmenta i vlasnika te televizije.

Sve laži o "velikim borcima za slobodu medija" potpuno spontano je raskrinkao poznati glumac Sergej Trifunović gostujući u jutarnjem programu N1 kod voditeljke Nataše Miljković.

"Vučić je jedini garant stabilnosti u regionu" Urednik tabloida "Talas" jasno i glasno pohvalio predsednika (VIDEO)

"Vučić je jedini garant stabilnosti u regionu" Urednik tabloida "Talas" jasno i glasno pohvalio predsednika (VIDEO)

Brnabić čestitala Uskrs: Zajedništvo i solidarnost biće ključni i u periodu koji je pred nama

Brnabić čestitala Uskrs: Zajedništvo i solidarnost biće ključni i u periodu koji je pred nama

Visoka zvaničnica Stejt departmenta stiže u Beograd: Evo šta će biti teme posete

Visoka zvaničnica Stejt departmenta stiže u Beograd: Evo šta će biti teme posete

A šta je Trifunović tako strašno uradio da je Miljkovićka osetila neodoljivu potrebu da ga cenzuriše, odnosno da skrati gostovanje i praktično ga izbaci iz studija?!

Sergej je samo pokušao da upozori da je besomučna kampanja koju televizije N1 i Nova vode protiv kompanije Telekom Srbija, u ime i zarad interesa svog gazde Dragana Šolaka, toliko providna i agresivna da se naprosto smučila i Bogu i ljudima!

U leglu jednoumlja poput N1 to je, međutim, strogo zabranjeno, o čemu je Nataša Miljković bila krajnje otvorena:

- Ne možeš da kritikuješ naše rukovodstvo! - upozorila je ona Trifunovića, da bi odmah potom, jer on nije dozvolio da ga ućutka, prekinula intervju.

A kako je sve počelo? Sa N1 su pozvali Sergeja Trifunovića, inače vatrenog opozicionara, s namerom da nastave višednevno pljuvanje po slavnom Mikiju Manojloviću samo zato jer se usudio da na toj istoj televiziji pohvali predsednika Aleksandra Vučića.

Trifunović je pristao na tu ulogu, međutim, nakon što je najveći deo intervjua posvećen Manojloviću završen, stvari su se, na zgražavanje voditeljke, otele kontroli.

Evo kako je skandal na N1 izgledao, bez cenzure, od reči do reči.

Nataša Miljković: "N1 i Nova su konkurisali za nacionalnu frekvenciju... Da li bi voleo da sedimo na istom ovom mestu, a da nas gleda cela Srbija?"

Sergej Trifunović: "Apsolutno. Mislim da ova televizija, iako loše vođena, a tu mislim na (direktorku) Aleksandru Subotić i celu ovu ekipu odozgo, a oni jako loše rade..."

Miljković: "Izvinite, ja ovde moram da vas prekinem."

Trifunović: "Izvinite, izvinite, ja moram da kažem..."

Miljković: "Ne možeš da dođeš u emisiju i da kritikuješ naše rukovodstvo, kako to može..."

Trifunović: "Izveli ste jako loš rat sa Telekomom, koji vas je pobio na svim mestima, a to je vaša krivica..."

Miljković: "Nije to naša krivica, država je jača!"

Trifunović: "Niste se borili pametno!"

Miljković: "Dobro, toliko, završili smo."

Trifunović: "Izvinite, žao mi je što će sada neki da pate... Ali eto, i ovo je sada bila cenzura. Dragi gledaoci, eto zamislite da smo sada na nacionalnoj frekvenciji, i ovde je cenzura. Znači ja ovde ne mogu da kažem ništa o rukovodstvu N1..."

Miljković: "Ne možeš više ništa da kažeš, jer isteklo nam je vreme, ionako završavamo za tri minuta, a tebi mnogo hvala što si došao."

Trifunović: "Znači, cenzura!"

Poznati glumac je zatim počeo da ironično tapše voditeljki, koja je u tom trenutku prekinula intervju i prebacila na reklame. Toliko o lažno profesionalnoj i lažno nezavisnoj televiziji N1, sami su o sebi sve rekli!

Svi takozvani mediji koji su pod kapom Junajted grupe, gde je direktorka Aleksandra Subotić, a vlasnik i veliki gazda Dragan Šolak, vode besomučni rat protiv kompanije Telekom Srbija.

Kršeći sve moguće etičke standarde, ali i zakone, takozvani mediji poput N1, Nove i Danasa bez prestanka napadaju Šolakovu tržišnu konkurenciju Telekom, pri čemu brutalno lažu da su nekakve žrtve borbe za slobodu medija, a zapravo su u službi poslovnih i političkih interesa svog vlasnika.

To im se, međutim, žestoko obija o glavu! Telekom je uspešan kao nikada ranije, a Junajted grupa bez prestanka gubi publiku i tržište. Sergej Trifunović je uostalom najbolje pokazao koliko se čak i političkim istomišljenicima N1 smučilo da svakog dana gledaju laži na račun Telekoma.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd