Petak 23. feb 2024.
Stefanović Nebojša

"OČEKUJEMO HITNU REAKCIJU EU!" Stefanović uputio UPOZORENJE celom SVETU! Priština ima SAMO JEDAN cilj i - užasan je!

Tanjug/​Dimitrije Goll
Srbija od velikih sila očekuje da čuje šta će preduzeti povodom poslednjih mera Prištine, koje kako kaže, nisu samo obična igra, već akcija usmerena na opstanak Srba na KiM, izjavio je večeras potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović.

- Očekujemo šta će preduzeti Nemačka, velike zemlje EU i same EU kod stvari koja je potpuno čista. Niko u svetu ne osporava da Priština brutalno krši sporazume koje je sama potpisala - rekao je Stefanović i dodao da ne postoji dualtitet - "jedna i druga strana", već samo čijenica da Priština krši međunarodno pravo, sporazume koje garantuje UNMIK, EU, međunarodne institucije.

PONOVO HAOS! Lažna KOSOVSKA POLICIJA opet SRAMNO NAPALA I UHAPSILA SRBE! UŽAS! Ima li kraja albanskom TERORU?!

"KOSOVO JE SRCE SRBIJE": Evo kako je Arkan govorio! Narod u TRANSU ponavlja JEDNO IME (VIDEO)

Naveo je da je reč o različitom sprektru stvari koje je Priština prekršila poput ŠP-a i CEFT-a sporazuma kao i da je tu i činjenica da su Srbi na KiM uznemireni, jer ne znaju da li imaju normalan život, bezbednost da li mogu da očekuju nove šok bombe, da će im dizati decu iz kreveta, da li će moći da opstanu.

- Upozoravamo da je sve to što radi Priština užasna stvar jer se srpski narod oseća pritisnuto za svoj život i bezbednost - kazao je on.

"NISU OPTUŽENI ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!" Oglasio se advokat jednog od UHAPŠENIH SRBA! Albanci BEZ RAZLOGA napali naš narod!

- Shvatamo da ovo nije samo igra prištinskih institucija koju pokazuju formalno već igra koju vode da bi sprečili da Srbi opstanu na KiM - rekao je Stefanović.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd