Skip to main content
Ramuš Haradinaj

Američki ambasador UPRAVO LUPA PACKE Albancima: Da li je Haradinaj DEFINITIVNO završio karijeru?

Foto: Profimedia
Upravo je počeo sastanak američkog ambasadora Fiipa Kosneta sa političkim liderima Albanaca Kadri Veseljijem i Ramušem Haradinajem na temu nametnutih taksi uvećanih 100 odsto za proizvode iz Srbije i pritiska SAD da ta mera bude povučena.

Sastanak je počeo ranije nego što se očekivalo s obzirom na to da su prištinski mediji objavili da će on biti održan večeras.

EU pala pod pritiskom Albanaca, pa dala SRAMNU PONUDU Prištini: Ukinite takse, evo šta ćete DOBITI!

Današnji sastanak predsednika parlamenta i premijera lažne države Veseljija i Haradinaja sa američkim ambasadorom Kosnetom, na kojem će se razgovarati o zahtevima SAD za ukidanje takse, može dovesti do destabilizacije institucija odnosno do smene Haradinaja, pišu prištinski mediji.

kosovo
Foto: Profimedia/ilustracija

Predstavnici Demokratske partije Kosova, čiji je lider Kadri Veselji i sazvao ovaj sastanak, očekuju da će se postići dogovor, odnosno da će Haradinaj prihvatiti zahtev za ukidanje taksi i da neće doći do pogoršanja odnosa sa SAD.

PACOLI SE USPANIČIO ZBOG POVLAČENJA PRIZNANJA KOSOVA PA POČEO DA LAŽE I IZMIŠLJA! "Srbija podmićuje zemlje i šalje naoružanje?!"

U medijima se ocenjuje da je pitanje takse preraslo u veliki problem koji dovodi u pitanje ne samo odnose sa EU već i sa SAD, a na unutrašnjem planu može dovesti do destabilizacije institucija, odnosno do pada tzv. vlade Ramuša Haradinaja.

Kao razlog tome navode neslaganja između predsednika i premijera samoproglašenog Kosova Hašima Tačija i Haradinaja.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd