Skip to main content
Boris Bursać

DR BORIS BURSAĆ ZA SRBIJU DANAS: Ovaj veliki narodni skup je oličenje snage, jedinstva i patriotizma srpskog naroda

Foto: Srbija Danas
Član gradskog veća doc.dr Boris Bursać pred Veliki narodni skup "Srbija nade" oglasio se za Srbiju Danas.

Član gradskog veća Boris Bursać pozvao je građane na Veliki narodni skup "Srbija nade" koji će se održati danas u 19 h ispred platoa Narodne skupštine.

Ovaj poziv upućen je svim građanima, bez obzira na političko opredeljenje, koji podržavaju politiku mira, tolerancije, razvoja i prosperiteta Srbije - da dođu danas u 19 časova ispred Narodne skupštine u Beogradu i uveličaju skup "Srbija nade".

U vreme velikih pritisaka i iskušenja, u vreme velikih tragedija koje su zadesile našu zemlju, više nego ikada, potrebni su nam politička stabilnost i društveno jedinstvo, nema mesta politikanstvu, niti bilo kakvim podelama - sada je vreme da svi budemo ujedinjeni u borbi za jaku, modernu i prosperitetnu Srbiju.

Ne smemo dozvoliti da perfidna borba za profit i lične interese, sitinih, kvazi političkih grupacija u zemlji i interesi moćnih političkih elita u inostranstvu izbiju u prvi plan. Ne smemo dozvoliti da Srbija nitkova poput Brkića, Milivojevića, Bakića, Srbija nasilja i agresije, bude lice Srbije - danas uzdignute glave i dostojanstveno pokažimo jedinstvo u odbrani slobodarskih i demokratskih vrednosti naše Srbije, neka današnji skup bude oličenje snage, jedinstva i patriotizma većinske Srbije.

Ovo je poziv za sve članove, simpatizere kao i sve građane koji podržavaju politiku mira, stabilnosti i napretka Srbije, da prisustvuju velikom narodnom skupu "Srbija nade" koji će se održati 26. maja 2023. godine u 19:00 časova ispred Narodne Skupštine u Beogradu.

Pozivamo vas da uzdignute glave i dostojanstveno pokažemo doslednost u veri za bolju budućnost i očuvanje nacionalnih i državnih interesa. Pozivamo vas da na ovom narodnom skupu pokažemo dostojanstvo, snagu i jedinstvo u odbrani slobodarskih i demokratskih vrednosti naše Srbije"

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
23 Beograd