Sreda 21. feb 2024.
proročanstvo Tarabića

POSLEDNJE PROROČANSTVO Tarabića: Počeće OPŠTI RAT od Evrope do Amerike, a evo šta će biti sa Srbijom

Foto: Profimedia
Reči čuvenih proroka

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života.

Kosovo kao Sveta gora: Da li je OVO rešenje za SRPSKU SVETINJU?!

Sastanak Vulina i Čepurina: Srpski ministar uputio VAŽNU MOLBU ruskom kolegi

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko.

Kruševac
Kruševac
Foto: Profimedia

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

On se, tvrdio je ovaj poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

Sava iz Beograda ima 32, a Andriana 17 godina: Oni su profesor i učenica, u vezi su, a OVO kažu NJIHOVI RODITELJI

- Proročanstvo da će svi Srbi stati pod jednu šljivu izmislili su naši neprijatelji, ali su se grdno prevarili jer će Srbija ipak opstati uprkos svim nedaćama - govorio je tada sada pokojni Jovan.

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko.

kosovo
Foto: Profimedia

- Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada.

- Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće:

Manastir Koporin kod Velike Plane: Narod Pomoravlja i Šumadije danas pohrlio svojoj svetinji!

"Stoj narode, Bog na nebu, car na zemlji“. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje - pričao je Jovan Tarabić.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd