Skip to main content
Aleksandar Vučić

PREDSEDNIK UGOSTIO POZNATOG HOLIVUDSKOG PRODUCENTA: Fantastične vesti za Srbiju, uskoro stiže velika filmska ekipa (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju na Instagramu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu podelio je fotografiju sa terase na Andrićevom vencu na kojoj se sastao sa čuvenim producentom Ramom Bergmanom.

Vučić je istakao da je sa njim razgovarao o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za snimanje stranih filmova, a zatim i otkrio šta mu je preducent na to odgovorio.

- Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma "Knives Out" i tim povodom sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i poslednjeg filma iz serijala #StarWars
Ram je promovisao Srbiju kao filmsku destinaciju pre 15 godina svojim projektom "Brothers Bloom". Američki film "Knifes Out", reditelja Rajana Džonsona, sniman je većim delom u Beogradu i naši gosti su tih nedelja bili neki od najpoznatijih svetskih glumaca, kao Daniel Krejg, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Houk... Netflix je dve sezone "Knives Out" kupio za 469 miliona dolara, što znači da je ovo
najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra. Sa Ramom Bergmanom, razgovarao sam o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za strane produkcije, a Ram mi je obećao da će uskoro da dovede još jednu veliku filmsku ekipu - stoji u objavi predsednika.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd